Saint Laurent S/S 2023: Ένα ονειρεμένο show με φόντο το νυχτερινό Παρίσι

O Anthony Vaccarello παρουσίασε το show του για τον οίκο Saint Laurent

Anthony Vaccarello παρουσίασε το show του για τον οίκο Saint Laurent σε ένα σχεδόν ονειρικό παριζιάνικο σκηνικό ενός μεγαλοπρεπούς πλακόστρωτου κήπου γεμάτου με σιντριβάνια, που στήθηκε μπροστά στον πύργο του Eiffel.

Ο σχεδιαστής θέλησε να αναδείξει για μία ακόμα φορά την γυναικεία σιλουέτα, μέσα από maxi chiffon φορέματα που αγκάλιαζαν το σώμα, συχνά με κουκούλα που ενίσχυε ακόμη περισσότερο την έννοια της φιγούρας. Τα chiffon φορέματα αλλά και τα sleek outfits με παντελόνι και halter neck top ολοκλήρωναν masculine, δερμάτινα maxi πανωφόρια και cropped biker jackets με έντονους, boxy ώμους.

Τα ημιδιάφανα tank dresses, τα κασμιρένια παντελόνια και οι σατέν εμφανίσεις απέπνεαν αίσθηση αβίαστης κομψότητας. Τα muted χρώματα όπως το μαύρο, το λευκό, το γκρι, το βυσσινί και το μωβ κυριάρχησαν στην χρωματική παλέτα, ενώ νότες μπλε, καφέ, πράσινου και chartreuse  έσπαγαν την μονοτονία. Στην front row βρέθηκαν μερικές από της πιο λαμπερές προσωπικότητες όπως η Kate Moss, η Amber Valletta, η Rosé των BLACKPINK και η ηθοποιός Lee Ho-jung.

Δείτε τα looks στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.