Special Mom's Gifts από το Exclusive shop του Jenny.gr

Φέτος στη γιορτή της μητέρας πρωτοτυπήστε και πείτε "Χρόνια Πολλά" με ιδιαίτερα δώρα που σίγουρα δεν θα τα περιμένει... Καδράκια "Mother's Day", wishes bracelets ή wishes necklaces θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση για ένα smart & cute δώρο που σίγουρα θα την ενθουσιάσει. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα λευκό χειροποίητο καδράκι σε μίνιμαλ ύφος με το μήνυμα "Σ' αγαπώ" ή "Ευχαριστώ" ή ένα από τα μικροσκοπικά wishes bracelets ή necklaces που πέρα από μία πινελιά κομψότητας, θα μπορέσουν να εκφράσουν βαθύτερα συναισθήματά σας.

Επιλέξτε αυτό που σας εκφράζει και χαρίστε το στην αγαπημένη σας μητέρα:

Λευκό χειροποίητο καδράκι σε μίνιμαλ ύφος με το μήνυμα "Σ' αγαπώ" ή "Ευχαριστώ" Details: Λευκή ξύλινη κορνίζα Διαστάσεις: 25cm x 25cm Επιλογή signature name: Εάν επιθυμείτε να "υπογράψετε" το καδράκι σας σημειώστε το στα σχόλια της παραγγελίας και θα το λάβετε προσωποποιημένο με το όνομά σας. Αγοράστε τα εδώ.

Wishes Bracelets Τα μικροσκοπικά wishes bracelets πέρα από μία πινελιά κομψότητας, θα αποτελέσουν κοσμήματα με σημασία στην εμφάνισή της. Mom - Θέλετε να δείξετε στη μητέρα σας πόσο "Dream Mom" τη θεωρείτε; Balance - Αν η ισορροπία αποτελεί βασική αρχή και κέντρο στη ζωή σας ή της μητέρας σας, χαρίστε το της ως μία καθημερινή υπενθύμιση... Summer Time - Για τις λάτρεις του καλοκαιριού, ο χρυσός αστερίας είναι ο πιο στιλάτος τρόπος για να δείξετε ότι το καλοκαίρι δεν είναι για εσάς απλά μια εποχή αλλά στάση ζωής. Χαρίστε το και θα νιώσει η μαμά σας ελεύθερη, δροσερή κι ευδιάθετη.

 

Details: Χρώμα κίτρινο χρυσό - επιχρυσωμένο ασήμι. Κλωστή: βεραμάν, γκρι, κόκκινο Αυξομειωμένη ρύθμιση μεγέθους Αγοράστε τα εδώ.

Wishes Necklaces 

Επιλέξτε τη βαθύτερη έννοια που σας εκφράζει  και χαρίστε την στη μητέρα σας. Star, Balance ή Explore;

Details: Χρώμα κίτρινο χρυσό - επιχρυσωμένο ασήμι. Αλυσίδα κίτρινη χρυσή - επιχρυσωμένο ασήμι. Αγοράστε τα εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.