Τα πιο cool κομμάτια για το καλοκαιρινό μας ντύσιμο

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για όσες έχουμε σκοπό να περάσουμε αρκετό μέρος του καλοκαιριού μας στην πόλη, αφού οπουδήποτε κι αν βρισκόμαστε, το ζητούμενο είναι να ανακαλύψουμε τα κομμάτια κλειδιά που θα μας χαρίσουν άνετα και πολύ fashionable outfits. Και για να μην χάνετε περισσότερο χρόνο ψάχνοντάς τα, παρακάτω σας έχω ετοιμάσει τα πιο απαραίτητα (κατά τη γνώμη μου) items με τα οποία μπορείτε να "χτίσετε" πολλά και διαφορετικά καλοκαιρινά σύνολα, ανάλογα με την ώρα και την περίσταση.  

The bag

Τσάντα, Replay | Τσάντα, Replay

Μικρή, εύχρηστη και πολύ εντυπωσιακή, η τσάντα του καλοκαιριού μας προσφέρει πρακτικότητα, στιλ και άνεση. Επιλέξτε την κλασική ταμπά απόχρωση που μοιάζει ιδιαίτερα καλοκαιρινή και ταιριάζει με όλα ή παίξτε με τις διχρωμίες για πιο έντονο statement.

The it dress

Φόρεμα, Replay | Πλατφόρμες, Replay

Ένα φόρεμα με έντονο μοτίβο είναι το κλειδί για εμφανίσεις που θα τραβήξουν την προσοχή με την πρώτη ματιά, χωρίς να χρειάζονται πολλά αξεσουάρ για να αναδειχτού. Ιδανικό για πρωί αλλά και για βράδυ, αλλάζοντας απλά τα παπούτσια - μαζί με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα σας κάνει πρωταγωνίστρια της βραδιάς. 

The must-haves

Καπέλο, Replay | Τσάντα, Replay

Τα αξεσουάρ τα εμπιστευόμαστε πάντα όσον αφορά το πώς μπορεί ένα look να αλλάξει στη στιγμή, ενώ το καλοκαίρι μοιάζουν και άκρως απαραίτητα. Ένα καπέλο μας συνοδεύει από τις βόλτες στην παραλία μέχρι τις εξόδους στην πόλη ενώ μια τσάντα με έθνικ στοιχεία μας δίνει το summer boho στιλ που όλες αγαπάμε. 

The white jeans

Τζιν παντελόνι, Replay | Slip on shoes, Replay

Από την άνοιξη κιόλας είδαμε την τάση του λευκού denim να επιστρέφει και μάλιστα να έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα, τόσο στο κομμάτι του street style όσο και από τις πιο stylish celebrities. Ιδανικό για σύνολα που αποπνέουν μια φρέσκια νότα, μπορεί να συνδυαστεί είτε με κομμάτια σε παρόμοιες αποχρώσεις είτε με κάτι πιο έντονο, για ένα ωραίο κοντράστ.

Instagram: Replay

Facebook: Replay Greece

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.