Εδώ το shopping σε ταξιδεύει στην Ιταλία

Το συναίσθημα δηλαδή που ένιωσα με το που πέρασα την πόρτα του Falconeri στο Golden Hall, με τον αέρα της Ιταλικής φινέτσας να με συνεπαίρνει - ίσως ήταν και ο espresso που με κέρασαν με το που μπήκα στο κατάστημα, τικάροντας ακόμα ένα κουτάκι στη λίστα με τις αγαπημένες μου συνήθειες. 

Για το brand γνώριζα ήδη αρκετά πράγματα αφού τυχαίνει να ανήκει στα αγαπημένα μου - ξέρετε πόσο αγαπώ τις γήινες και πιο neutral αποχρώσεις αλλά και την καλή ποιότητα στα ρούχα, κάτι που η συγκεκριμένη Ιταλική βάζει ως βασική προτεραιότητα και φαίνεται άλλωστε με το που αγγίξεις τις απολαυστικές υφές των ρούχων.

[gallery-717132]

Η διαχρονική παλέτα των χρωμάτων που είδα στην καλοκαιρινή συλλογή της Falconeri σε συνδυασμό με τις φινετσάτες πρώτες ύλες νομίζω κάνουν κάθε κομμάτι ξεχωριστό και απαραίτητο για τα καλοκαιρινά μας σύνολα, αφού ακόμα και αυτή την εποχή θέλουμε ρούχα που αποπνέουν μια κομψότητα αλλά ταυτόχρονα είναι ιδανικά για νεανικές εμφανίσεις με σύγχρονο χαρακτήρα - το παν άλλωστε είναι η ισορροπία. 

Δύο όροφοι γεμάτοι chic προτάσεις τόσο για αντρική όσο και για γυναικεία μόδα, από ολόσωμες φόρμες με ασπρόμαυρα graphic prints μέχρι πιο θηλυκά lingerie tops, με έκαναν να ξεχάσω για λίγο την busy καθημερινότητα και να απολαύσω μια μοναδική εμεπιρία shopping που δεν ήθελα να τελειώσει. 

Αν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία των γυναικών που έλκονται από το elegant στιλ της Ιταλικής μόδας και ψάχνουν πώς θα το ενσωματώσουν στα looks τους, θεωρώ ότι το συγκεκριμένο κατάστημα θα γίνει αγαπημένος σας shopping προορισμός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.