Burgundy Alert: Το απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα - 4 κομψά κομμάτια για να αγοράσεις σήμερα

splashnews.com

Όταν μπορείς να αγοράσεις σήμερα burgundy, μη το αφήσεις για αύριο

Μπορεί να είναι ακόμα καλοκαίρι, αλλά με τόσες ξαφνικές εναλλαγές του καιρού, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστείς ένα πουλοβεράκι ή ένα λεπτό δερμάτινο jacket. Για να αισθανθείς ότι ανανεώνεις σοβαρά την γκαρνταρόμπα σου ή ότι μπαίνουμε σιγά σιγά στο φθινόπωρο, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να αγοράσεις μερικά βασικά φθινοπωρινά κομμάτια στα χρώματα της νέας σεζόν και ειδικά σε burgundy.

Ναι, ένα από τα χρώματα που είδαμε πάρα πολύ στις πασαρέλες της aw 2023 σεζόν ήταν το κόκκινο του κρασιού, το μπορντό ή αλλιώς το burgundy. Ένα κλασικό χρώμα, που ταιριάζει στις περισσότερες αποχρώσεις επιδερμίδας και μαλλιών. Ένα χρώμα, που αγαπούσαν οι αριστοκράτες και είναι εξαιρετικά σικάτο. Το burgundy σε κάνει αυτόματα να ξεχωρίζεις όπου και αν είσαι και σου δίνει μια expensive-looking πινελιά.

Αυτό το μουντό, αλλά πλούσιο χρώμα φοριέται σε απόλυτη μονοχρωμία αυτή τη σεζόν ή ton sur ton. Αν θέλεις να το συνδυάσεις με άλλα χρώματα, καλό θα είναι να επιλέξεις εξίσου μουντές αποχρώσεις, εκτός από το κυπαρισσί διότι θα μοιάζεις με χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε τα 4 burgundy κομμάτια, που καλό είναι να αγοράσεις σήμερα, ώστε να είσαι η πρώτη που θα τα βάλει αύριο. Καλά ψώνια!

1. Max Mara - Παντελόνι υφασμάτινο Alfonsa - Βρες το εδώ

 

2. Lauren Ralph Lauren - Πουλόβερ μπορντό - Βρες το εδώ

 

3. Guess - Μπουφάν από απομίμηση δέρματος Olivia - Βρες το εδώ

 

4. Fransa - Πουκάμισο Mindy - Βρες το εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.