Shopping Alert: Αν είσαι 50+, αυτά είναι τα φθινοπωρινά φορέματα που θέλεις

Instagram/greceghanem

Τα πιο σικάτα φθινοπωρινά φορέματα για εσένα που είσαι 50+ (και όχι μόνο)

Οι καλοκαιρινές ζέστες είναι ακόμα εδώ, όπως και οι εξορμήσεις στις παραλίες και τα θερινά σινεμά. Η αλήθεια είναι όμως ότι πλέον έχει αρχίσει και βάζει μια ελαφριά ψύχρα το βραδάκι, η οποία είναι αναζωογωνητική μετά τον καύσωνα. Για να μην «την αρπάξεις» και για να αισθάνεσαι πιο άνετα με αυτή τη δροσούλα, μπορείς να ρίξεις κάτι επάνω σου, όπως μια ελαφριά ζακέτα, ένα βαμβακερό πουλοβερ ή ένα λεπτό blazer. Αν από την άλλη δεν αντέχεις την ιδέα να κουβαλάς μαζί σου τα πανωφόρια σου, υπάρχει λύση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις από την αρχή ένα ρούχο με λίγο πιο μακριά μανίκια, όπως ένα φθινοπωρινό φόρεμα.

Ανάλογα με το στιλ σου, θα βρεις πολλά και διαφορετικά, αλλά το καλύτερο  που έχεις να κάνεις είναι να επενδύσεις σε ένα φόρεμα με ελαφρύ ύφασμα και μακριά μανίκια, σε χρωματισμούς που σου ταιριάζουν. Θα μπορούσε να είναι μονόχρωμο, με prints ή ακόμα και πολύχρωμο, απλά να είσαι εσύ. Δες στην παρακάτω λίστα τα 5 φθινοπωρινά φορέματα που θέλεις να αγοράσεις σήμερα και άφησε τη ζακέτα σπίτι. Καλά ψώνια!

1. Penny Black - Γυναικείο midi φόρεμα - Βρες το εδώ

 

2. Tommy Hilfiger - Maxi φόρεμα με μοτίβο - Βρες το εδώ

 

3. Stradivarius - Maxi φόρεμα - Βρες το εδώ

 

4. Rich Girl Boudoir - Μακρυμάνικο ασπρομαυρο φόρεμα - Βρες το εδώ

5. Celestino - Βαμβακερό midi φόρεμα - Βρες το εδώ

Δες στην παρακάτω gallery όλα τα φορέματα μαζί και επέλεξε το αγαπημένο σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.