6 stylish Ιταλίδες για να ακολουθήσετε στο Instagram το 2019

Οι Ιταλίδες fashion girls ξέρουν πως να συνδυάζουν τη σύγχρονη μόδα με το προσωπικό στιλ - ακολουθούν τα trends σε έναν δικό τους ρυθμό ή δεν τα ακολουθούν καθόλου. Γι' αυτό και πάντα μας ενθουσιάζει να παρατηρούμε το στιλ τους και να παίρνουμε στοιχεία από το διασκεδαστικό και μοναδικό τους στιλ.

Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε ένα και μόνο trend ανάμεσα στις πιο fashionable Ιταλίδες αυτή τη στιγμή, αυτό θα ήταν το χρώμα. Από neon μέχρι παστέλ, δεν φοβούνται να δοκιμάσουν τις πιο έντονες αποχρώσεις και prints, όπως και πολλούς διαφορετικούς τρόπους να τα συνδυάσουν.

Ιταλίδες όπως η Chiara Ferragni έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τον κόσμο της μόδας εδώ και χρόνια, αλλά και να ανοίξουν τον δρόμο για νέες fashion influencers όπως Gilda Ambrosio και Giorgia Tordini. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικές από τις αγαπημένες μας stylish Ιταλίδες που σίγουρα πρέπει να ακολουθήσετε στο Instagram με τη νέα χρονιά (και τις επόμενες):

Amina Muaddi

Patricia Manfield

Eleonora Carisi

Nicoletta Reggio

Giulia Tordini

Diletta Bonaiuti

 

Δείτε ακόμη: Το outfit combo που φοράνε τώρα όλα τα fashion girls

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.