Η Emily Blunt απογειώνει το casual outfit με το καρό παντελόνι του γραφείου

Η Emily Blunt στις πιο καθημερινές εμφανίσεις της υιοθετεί συνήθως ένα cool στιλ, χωρίς ωστόσο να χάνει την κομψότητά της.

Προτιμά ξεκάθαρα την άνεση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάνει εκπτώσεις στο στιλ. Η πρόσφατη εμφάνισή της είναι η απόδειξη, ότι η όμορφη ηθοποιός έχει τον τρόπο να προσαρμόζει τις τάσεις στο προσωπικό της ύφος και ταυτόχρονα να μην χάνει το coolness και την cozy αίσθηση που αποπνέουν τα outfits της. 

Ένα καρό παντελόνι μαζί με ένα cozy λευκό πουλόβερ ζιβάγκο κι ένα κόκκινο παλτό ήταν το outfit που διάλεξε για να πάει στο show του Jimmy Kimmel. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι off-white sneakers, δίνοντας έτσι μία sportive διάσταση στο σύνολο. 

Το combo της Emily Blunt είναι ένα ωραίο παράδειγμα για να ακολουθήσετε κι εσείς και να εκμεταλλευτείτε τα office pants που συνήθως μένουν στην ντουλάπα τα Σαββατοκύριακα. Ένα καρό υφασμάτινο παντελόνι μπορεί να δείχνει άψογο με ένα πουκάμισο και ένα ζευγάρι brogues, αλλά το ίδιο όμορφο θα είναι φορεμένο με ένα ζευγάρι sneakers και ένα cozy πουλόβερ. 

Σημειώστε ότι το χρωματιστό παλτό δίνει επιπλέον πόντους στο στιλ και βοηθά στο να δείχνει ακόμα πιο cool το παντελόνι. 

Φωτογραφίες : Splash / Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.