Rihanna: To business casual look της είναι το ίδιο στιλάτο και χωρίς παντελόνι

To look της Rihanna μας εντυπωσίασε

Η Rihanna είναι απολύτως ανανεωμένη το τελαυταίο διάστημα και αυτό φαίνεται. Η σχέση της με τον A $ AP Rocky, αλλά και το νέο της pixie hair cut το προδίδουν. Για να μην μιλήσουμε για τα looks της. Η Rihanna βγήκε στην Νέα Υόρκη και για ακόμα μία φορά (μετράει κανείς;) ήταν εξαιρετικά στιλάτη.

Η Riri πήγε το business casual σε άλλο επίπεδο, φυσικά βάζοντας την δική της πινελιά.Η 33χρονη σούπερ σταρ εμφανίστηκε με ένα υπερμεγέθες blazer Junya Watanabe σε ανοιχτό γκρι με διακριτικές κάθετες ρίγες και έκανε skip το παντελόνι. Το σακάκι ήταν άλλωστε τόσο μεγάλο που της επέτρεπε να το φορέσει σαν φόρεμα.

Μόνο όταν απομακρύνθηκε, είδαμε πως απο κάτω φορούσε ένα καυτό λευκό shorts.

Το συνδύασε με λευκές γόβες Luis de Javier, καπέλο του μπέιζμπολ R13 και τσάντα Goyard.

 

Φυσικά δεν είναι ένα outfit που μπορεί να φορεθεί στο γραφείο, εκτός αν εσείς προσθέσετε μία βερμούδα με μήκος λίγο πάνω από το γόνατο, σε ίδιο χρώμα και print με το σακάκι που θα επιλέξετε. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τις γόβες με εντυπωσιακά sneakers, λευκά ή πολύχρωμα.

To Βadgal όπως φαίνεται δεν θα σταματήσε ποτέ να μας εμπνέει με τα looks της. 

Ακολουθούν μερικά από τα πιο stylish που φόρεσε πρόσφατα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS