Spring trend: Οι classy μίντι φούστες

Αποτελούν μία δυνατή στιλιστική πρόταση της σεζόν.

Για εσάς που αγαπάτε τις φούστες, θα πρέπει να υιοθετήσετε τη μίντι εκδοχή τους για τη νέα σεζόν ως μία τάση που κάνει αισθητή την παρουσία της στις πασαρέλες και στα street style looks. Αποπνέουν κίνηση, αέρα κι αριστοκρατική διάθεση ενώ το μήκος τους σας επιτρέπει να τις επιλέξετε άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν και έχουν έντονες retro επιρροές, ανάλογα με τον τρόπο που θα τις συνδυάσετε, μπορείτε να τις επιλέξετε όλες οι γυναίκες με διαφορετικό στιλ. Πιο συγκεκριμένα, οι λάτρεις του κλασσικού στιλ επιλέξτε μία pencil μίντι φούστα συνδυασμένη με το διαχρονικό πουκάμισο σας, ένα μοδάτο collar-κολιέ κι είστε έτοιμες και στιλάτες. Για τις rock υπάρξεις, μία δερμάτινη μίντι φούστα με t-shirt που έχει στάμπα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή μποτάκια είναι ό,τι χρειάζεστε για ένα στιλάτο rock look. Μη διστάσετε τα ζωηρά χρώματα, τα prints, τα μποέμ κεντήματα, τις πιέτες, τη διχρωμία και το αριστοκρατικό λευκό χρώμα ως δυνατές ανοιξιάτικες επιλογές.

Extra tip: Για εσάς που δεν είστε ιδιαίτερα ψηλές, προτιμήστε να συνοδέψετε τη μίντι φούστα σας με ψηλοτάκουνα παπούτσια.

[gallery-332266] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.