Το μποέμικο καλοκαίρι της καλοκαιρινής συλλογής CHARITES

Η συλλογή CHARITES είναι εμπνευσμένη από τη μποέμικη ζωή. Στην διάρκεια του σχεδιασμού της, υπήρχε στο νου η σύγχρονη γυναίκα που κυκλοφορεί το καλοκαίρι όμορφα ατημέλητη και έχει vintage ευαισθησίες. Οι γυναίκες που διασχίσουν τις δεκαετίες με το στιλ τους όπως η Charlotte Gainsbourg και η Kate Moss  είναι πάντα μια επιρροή.

Κάθε κομμάτι της συλλογής έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί ως το “απόλυτο” της ντουλάπας του ταξιδιού. Μπορεί να φορεθεί εξίσου καλά στην πόλη ή στις ηλιόλουστες διακοπές. Ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν την μόδα και κάθε ένα από αυτά έχει μια ξεχωριστή άποψη.

Εστιάζοντας στη χαλαρότητα και τις καθαρές γραμμές τα φορέματα και τα καφτάνια CHARITES αναδεικνύουν κάθε σιλουέτα, είναι διαχρονικά και έχουν χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Το συνολικό αποτέλεσμα είναι η δημιουργία look που εστιάζουν στην μποέμ κομψότητα.

www.charitescollection.com Facebook: https://www.facebook.com/pages/CHARITES

Η καλοκαιρινή συλλογή θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Women in Action @ Balux Prive (Αστέρας Γλυφάδας), 7.6.2015, 12:00 – 00:00.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.