#whydontyou: Φόρεσα τα chopsticks και έφτιαξα γαμήλιο στιλ

Λοιπόν πήγα σε ένα γάμο, γάμο Καλαματιανό οπότε καθώς φορούσα τις φούντες μου έκανα μία τρελή σκέψη. Σκέφτηκα πως στους γάμους πετάνε ρύζι (δεν φόρεσα το ρύζι, περίμενε...) και μου ήρθε στο μυαλό ένα τραγουδάκι που έλεγα μικρή: "Είσαι κινεζάκι; Τρως πολύ ρυζάκι;" Αυτό ήταν! Είπα "θα ντυθώ Κινέζα"! Γιαπωνέζα για την ακρίβεια αλλά δε βγαίνει το τραγούδι.

Χρειάστηκα ένα κοντό και χοντρό eyeliner, ένα έντονο κόκκινο κραγιόν, τα μοναδικά μου σκουλαρίκια φούντα κουρτίνας και φυσικά τα chopsticks για τα μαλλιά.
 
Και ποιος δεν έχει φάει σε μαγαζί που φτιάχνει ασιατική κουζίνα; Το τέλειο tip για να πετύχεις το απόλυτο asian inspired look είναι απλά να βάψεις τα chopsticks που θα σου προσφέρουν στο μαγαζί στο χρώμα της επιλογής σου. Εγώ επέλεξα μοιραίο κόκκινο, καταλαβαίνεις..
Βέβαια, στο καλαματιανό και ομολογουμένως κομψό τραπέζι είχα άλλη μια τρελή ιδέα για να αντικαταστήσω έστω και προσωρινά τα ξυλάκια. Για δες..
Ωραίο σερβίτσιο! Τι μπορώ να το κάνω άραγε;
Ααα, σταθερό κράτημα και μεταλλική λάμψη.
Μέχρι την άλλη φορά στέλνω κινεζο-γιαπωνέζικο φιλί!
Ε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.