Πώς θα κρατάμε την τσάντα μας το φθινόπωρο;

Και οι πασαρέλες για το ερχόμενο φθινόπωρο και τον χειμώνα που θα ακολουθήσει, αποτέλεσαν για μία ακόμη φορά πηγή έμπνευσης, όχι μόνο για τα ρούχα αλλά και για τα αξεσουάρ μας. Σήμερα θα κάνουμε focus πιο συγκεκριμένα στις τσάντες, τον απόλυτο γυναικείο σύμμαχο που ολοκληρώνει κάθε εμφάνιση και δίνει άλλο ύφος και στιλ, ανάλογα με την επιλογή που θα κάνουμε. 

Το σημερινό point όμως δεν έγκειται τόσο στο σχέδιο ή το χρώμα που θα επιλέξουμε αλλά στον τρόπο που θα το κρατάμε. Μία τάση που είδαμε αρκετά και τις προηγούμενες σεζόν και φέτος συνεχίζει να δίνει δυναμικό "παρών" είναι το να κρατάμε ακόμα και τις shoulder bags μας στο χέρι, αντί να τις φοράμε στον ώμο. Μία κίνηση που εντείνει τον εντυπωσιασμό, αλλάζει το look και τραβά περισσότερο από ποτέ την προσοχή στα χέρια μας, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω gallery.

[gallery-717370]

Προσωπικά θεωρώ ότι εκτός από το ότι δίνει ένα κάποιο στιλ στο look μας, το να κρατάμε την τσάντα μας με αυτόν τον λίγο διαφορετικό τρόπο έχει ένα μικρό impact και στη διάθεσή μας, μας κάνει να νιώθουμε σα να κρατάμε ένα πιο πολύτιμο αξεσουάρ και όχι ότι απλά κρεμάμε μία τσάντα στον ώμο μας, για καθαρά πρακτικούς λόγους. Αυτό δεν είναι άλλωστε και το νόημα της μόδας; Να έχει επίδραση τόσο στην εικόνα όσο και στο mood μας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.