Πώς να φορέσετε τζιν σορτσάκι αν είστε άνω των 30

Αν υπάρχει ένα θέμα για το οποίο μπορούμε να συμφωνήσουμε όλες είναι πως δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κανόνες. Η ηλικία, ο σωματότυπος, το φύλο - ο καθένας μπορεί να φοράει ό,τι θέλει. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα στιλ τα οποία μπορεί να νιώθουμε πως τα έχουμε ξεπεράσει, όπως για παράδειγμα, το τζιν σορτσάκι. Πριν όμως το ξεχάσετε εντελώς από το καθημερινό σας στιλ, ίσως απλά να χρειάζεστε την κατάλληλη έμπνευση για να συνδυάσετε τα denim cut-offs μετά τα 30, με τρόπους που θα δείχνουν cool και σοφιστικέ. 

Όπως θα ξέρετε, το κλειδί ενός καλού outfit έχει να κάνει περισσότερο με το styling παρά με τα ίδια τα ρούχα. Τώρα που έχετε πλέον κατασταλάξει στην αισθητική σας, μπορείτε να φορέσετε κάτι απλό όπως ένα τζιν σορτσάκι και να μην δείχνει βαρετό. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μία μπλούζα με φουσκωτά μανίκια και ένα ζευγάρι mules ή με μία σατέν μπλούζα με λεπτές τιράντες και μία μακριά ζακέτα για το βράδυ.

Παρακάτω, θα βρείτε μερικές ιδέες για το πώς να συνδυάσετε το τζιν σορτσάκι το καλοκαίρι:

Λευκή μπλούζα + τζιν σορτς + σανδάλια με χοντρό τακούνι

Σκουρόχρωμο τζιν σορτς + blazer

Σορτς + sneakers

Μακρύ σορτς + λεπτό, καλοκαιρινό πλεκτό

Τζιν βερμούδα + λεπτό πανωφόρι

Ανοιχτόχρωμο σορτς + ρομαντικό top

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε mules σε 6 διαφορετικά outfits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.