Τα fashion essentials που πρέπει να έχετε στην βαλίτσα σας για την επόμενη απόδραση

Ο,τι κι αν έχετε σχεδιάσει να κάνετε αυτό το καλοκαίρι, είτε μείνετε στην πόλη, είτε αποδράσετε, το σίγουρο είναι ότι μπορείτε εύκολα και απλά να συνθέσετε looks που θα σας κάνουν να νιώθετε και να δείχνετε ιδιαίτερα κομψές και παράλληλα effortless. Εμείς συγκεντρώσαμε τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από καμία ενημερωμένη βαλίτσα διακοπών.

Το basic φόρεμα

Μεταξωτό σαν slip dress, πλεκτό ή κλασικό shirt dress ένα basic φόρεμα είναι το κομμάτι που θα φοράτε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το τζιν για κάθε στιγμή

Αν έχετε σκοπό να φύγετε εκδρομή για το τριήμερο, ένα τζιν σε χαλαρή γραμμή, straight, baggy, flare είναι πάντα απαραίτητο.

 

 

Ένα ελαφρύ cover-up

Τα crochet κομμάτια αναδεικνύονται και πάλι το απόλυτο ρούχο για την παραλία και την πόλη. To ίδιο και τα πετσετέ που επιστρέφουν.

Τα παπούτσια που ταιριάζουν με όλα

Αν παρακολουθείτε έστω και λίγο τα social media και τα fashion accounts του εξωτερικού, θα έχετε προσέξει ότι όλες μα όλες έχουν αγαπήσει τα mules και τα minimal πέδιλα. Επενδύστε σε ένα ζευγάρι.

 

Ένα extra touch

Από το look του τριημέρου δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και η πινελιά που θα κάνει όλη τη διαφορά. Το πιο εύκολο που μπορείτε να κάνετε είναι να έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή statement κολιέ.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.