Η πιο γρήγορη τούρτα μπισκότο!

Συστατικά:

  •  230 γραμμάρια αλεύρι 00
  • 70 γραμμάρια κρυσταλλική ζάχαρη
  • 70 γραμμάρια ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο
  • 1 αυγό
  • 120- 130 γραμμάρια μαλακό βούτυρο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • Εκχύλισμα βανίλιας 1 κουταλιά της σούπας
  • 200- 250 γραμμάρια κομματάκια σοκολάτας
  • 80  γραμμάρια ψιλοκομμένα φουντούκια
  • Κρέμα σοκολάτας κατά βούληση

Διαδικασία:

Προσθέστε τη ζάχαρη και τη κρυσταλλική και το ζαχαροκάλαμο σε ένα μπλέντερ μαζί με το βούτυρο και χτυπήστε ελαφρώς. Ύστερα προσθέστε το αυγό, τη βανίλια, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη μαγειρική σόδα και μια πρέζα αλάτι και χτυπήστε ξανά σε χαμηλή ταχύτητα για λίγα λεπτά. Προσθέστε τα κομματάκια σοκολάτας και τα τεμαχισμένα φουντούκια και ανακατέψτε πάλι με ένα ξύλινο κουτάλι. Πάρτε το ήμισυ του μείγματος και στρώστε το σε ένα ταψί, πιέζοντας με ένα κουτάλι ή με τα χέρια σας, για να ομογενοποιηθεί. Από πάνω ρίξτε κρέμα σοκολάτας κατά βούληση, και καλύψτε με το υπόλοιπο μίγμα. Ψήνετε στο φούρνο στους 180 ° για περίπου 25- 30 λεπτά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.