Κοτόπουλο με πάπρικα

Υλικά

500 γραμμάρια στήθος κοτόπουλο χωρίς πέτσα, κομμένο σε κύβους

2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα

1 κουταλάκι του γλυκού καρύκευμα πουλερικών

1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 κουταλιά της σούπας χυμό φρέσκου λεμονιού

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύετε την πάπρικα, το καρύκευμα πουλερικών, το αλάτι και το πιπέρι. Ύστερα προσθέτετε το μίγμα με τα καρυκεύματα στο κοτόπουλο και ανακατεύετε για να πάει παντού. Εντωμεταξύ σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και όταν είναι καυτό προσθέτετε τα κομμάτια από το κοτόπουλο και σοτάρετε για 5 με 6 λεπτά. Ανακατεύετε καλά και μαγειρεύετε για άλλα 3 λεπτά. Ρίξτε από πάνω χυμό από ένα λεμόνι και σερβίρετε.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.