Ο Δημήτρης Γιαννέτος έκανε hair makeover στην Amal Clooney και το αποτέλεσμα είναι τέλειο

@dimitrishair

Για τα μαλλιά της Amal Clooney, ο Έλληνας hairstylist επέλεξε μια ζεστή, σοκολατένια απόχρωση, η οποία αναδεικνύει εκπληκτικά τον τόνο της επιδερμίδας της

Πρόκειται για μια εικόνα που έχει να μας δώσει πολλές πληροφορίες. Για αρχή ο Έλληνας hairstylist Δημήτρης Γιαννέτος, επιμελήθηκε τα μαλλιά της Amal Alamuddin Clooney και της χάρισε την πιο ζεστή απόχρωση του χειμώνα. Ομολογουμένως η Amal σπάνια πειραματίζεται με τα μαλλιά της (έως ποτέ δηλαδή) και διατηρεί το χρώμα και το κούρεμά της ίδιο, κατά το πέρασμα των χρόνων. 

Ωστόσο φαίνεται πως και η ίδια αισθάνθηκε την ανάγκη για αλλαγή (επιτέλους) και αποφάσισε για τη νέα σεζόν και για τους πιο χειμερινούς μήνες, να κάνει στα μαλλιά της μια απόχρωση πιο πλούσια, πιο θερμή. Όπως φαίνεται το νέο της hairlook, έχει αναδείξει υπέροχα τόσο τον τόνο της επιδερμίδας της, όσο και τα μάτια της.

Παράλληλα τα διακριτικά highlights, δίνουν ένα 3D effect κάνοντας τα μαλλιά της να φαίνονται πιο πλούσια και πιο λαμπερά. Το αποτέλεσμα άλλωστε μιλάει από μόνο του, με την Amal και τον Γιαννέτο να ποζάρουν χαμογελαστοί αμέσως μετά την αλλαγή στα μαλλιά.

Ίσως μετά την επιμέλεια από τον Γιαννέτο, να δούμε την Amal να προχωράει σε περισσότερες αλλαγές στα μαλλιά της και ελπίζουμε να είναι τόσο επιτυχημένες όσο και αυτή.

Ο Έλληνας hairstylist ζει πλέον μόνιμα στο Λος Άντζελες και επιμελείται τα μαλλιά κορυφαίων celebrities, όπως Britney Spears, Cindy Crawford, Maria Menounos, Camila Cabello και πολλές ακόμη.