Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Ζήτημα ημερών η ανακοίνωση

O 33χρονος Harry και η 36χρονη ηθοποιός είναι πιθανότατα ήδη αρραβωνιασμένοι και μάλιστα εδώ και καιρό σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γραφείου στοιχημάτων William Hill.

Ειδικοί αναλυτές πιστεύουν ότι ο αρραβώνας του Harry θα ανακοινωθεί από μέρα σε μέρα και είναι πιθανό να ακολουθήσει μια παρόμοια διαδικασία με την επισημοποίηση του αρραβώνα μεταξύ του πρίγκιπα William και της Kate Middleton τον Νοέμβριο του 2010. Πιστεύουν ότι το γεγονός θα ανακοινωθεί απ' το Clarence House ενώ το Παλάτι του Κένσινγκτον (η επίσημη κατοικία του Hary) θα γιορτάσει επίσης τα ευχάριστα νέα. Ακολουθώντας τις μοντέρνες πρακτικές των βασιλικών οίκων, η ανακοίνωση θα γίνει και μέσω Twitter.

Παρόλα αυτά επειδή ο Χάρι δεν είναι και ιδιαίτερα πιθανό να γίνει βασιλιάς, δεν είναι υποχρεωμένος να καλέσει συνέντευξη τύπου ώστε να ανακοινώσει τα νέα. Επίσης λόγω του χαρακτήρα του, οι ειδικοί δίνουν πολλές πιθανότητες να το ανακοινώσει δίνοντας απλά μία συνέντευξη στο BBC, ενώ κρατούν επιφυλάξεις για το αν ο Harry θα επιλέξει έναν μεγαλοπρεπή γάμο αντίστοιχο του αδερφού του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 36χρονη Meghan μετακόμισε πρόσφατα απ' το σπίτι της στο Τορόντο και μένει πλέον μόνιμα με τον Harry στο Nottingham Cottage, την κατοικία του στο Παλάτι του Κένσιγκτον. "Με το τέλος της τηλεοπτικής σειράς Suits (στην οποία η Meghan πρωταγωνιστεί), τελειώνει επίσης και η ζωή της στο Τορόντο" σημειώνει ο διεθνής τύπος και όλοι εμείς είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τα ευχάριστα!

Διαβάστε επίσης: 

Ο πρίγκιπας Harry σχεδίασε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων για τη Meghan Markle χρησιμοποιώντας διαμάντια της πριγκίπισσας Diana