Jolie εναντίον Pitt: Όχι και τόσο «βελούδινο» διαζύγιο τελικά

Κι άλλα προβλήματα έρχονται να φέρουν νέα σύννεφα στο δικαστικό σίριαλ «Μπραντζελίνα», καθώς όπως όλα δείχνουν, το διαζύγιο των δύο σταρ, μόνο συναινετικό δεν θα είναι τελικά. Η νέα διαμάχη έχει και πάλι επίκεντρο τα παιδιά του πρώην ζευγαριού. Η  Angelina Jolie κινήθηκε χθες Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 προς την οριστικοποίηση του διαζυγίου της από τον Brad Pitt με τον οποίο αν και είναι σε διάσταση εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν επισημοποιήσει τον χωρισμό τους.

Ο δικηγόρος της Jolie προσέφυγε σε δικαστήριο του Λος Αντζελες ζητώντας του να οριστικοποιήσει το διαζύγιο μέσα στο 2018, όπως αναφέρουν και πολλά ξένα δημοσιεύματα.

Στο έγγραφο που κατατέθηκε στο δικαστήριο, η αμερικανίδα ηθοποιός καταγγέλλει ότι ο Brad Pitt «δεν πληρώνει σημαντική διατροφή για τα παιδιά» από τότε που είναι σε διάσταση και παρόλο που έχει γίνει σχετικός διακανονισμός, οι καταβολές της διατροφής «δεν γίνονται τακτικά».

Η Angelina Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Brad τον Σεπτέμβριο του 2016, τερματίζοντας τον γάμο τους που κράτησε δύο χρόνια, ενώ συνολικά η σχέση τους είχε διάρκεια μία δεκαετία, κάνοντας το ζευγάρι σε ένα από τα πιο ισχυρά και δημοφιλή στην ιστορία του Χόλιγουντ. Μαζί έχουν έξι παιδιά -υιοθετημένα και βιολογικά- και η Jolie ητεί τη βασική επιμέλειά τους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.