Οι guest stars από τα Φιλαράκια αποκάλυψαν την ιστορία πίσω από τη συμμετοχή τους

Πόσες φορές έχετε δει το κάθε επεισόδιο από τα φιλαράκια;  Είναι προφανές ότι αυτή η απάντηση δεν μπορεί να απαντηθεί από κανέναν μας αφού το μέτρημα έχει πλέον χαθεί.

Αυτό που δεν έχετε δει όμως ακόμα είναι οι διάφορες behind-the-scenes στιγμές με Guests της σειράς που άφησαν εποχή όπως...

1) Η Amy επαναλάμβανε συνεχώς το όνομα της Phoebe λάθος. Aυτή η σκηνή ουσιαστικά γράφτηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μπροστά στο ζωντανό κοινό.

2) Ο George Clooney έκανε διάλειμμα από τα γυρίσματα της Ενταντικής και επισκέφθηκε το set των Friends ενώ έκαναν πρόβες για το επεισόδιο με το πόκερ. Η Kristin Davis που τον συνόδευε είπε ότι της έκανε εντύπωση το πνεύμα συνεργασίας τους.

3) Η Lauren Tom, που έπαιζε τη Julie, δεχόταν αποδοκιμασίες από το live κοινό καθώς κανείς δεν ήθελε να μπει ανάμεσα στον Ross και την Rachel.

4) Η Courteney Cox, η Jennifer Aniston και η Lisa Kudrow περνούσαν χρόνο μαζί πίσω από τις κάμερες. Κάποια στιγμή οι τρεις τους πετούσαν νερό από έναν νερόλακκο η μία στην άλλη και γελούσαν!

5) Όταν το live κοινό δεν γελούσε, οι πρωταγωνιστές έκαναν έναν κύκλο και συζητούσαν εναλλακτικές, και μετά δοκίμαζαν τη σκηνή ξανά και ξανά.

6) Όταν η Jane Sibbett και ο David Schwimmer γύριζαν τη σκηνή που o Ross ζητά από την Carol να ξαναπροσπαθήσουν την σχέση τους, η Sibbett συγκινήθηκε και έβαλε πραγματικά τα κλάματα.

7) H Christine Taylor ήταν η μόνη που σκέφτηκαν οι δημιουργοί για να ενσαρκώσει την Bonnie, η οποία καταλήγει να ξυρίσει το κεφάλι της.

8) Ο Mitchel Whitfield που έπαιξε τον Barry ήταν αρχικά υποψήφιος για τον ρόλο του Ross ή του Chandler

Δείτε ακόμη: 6 στιγμές από τα Φιλαράκια που αποδεικνύουν ότι η Rachel δεν ήταν καθόλου καλός άνθρωπος