Το μυστικό των σεφ για το πιο ζουμερό φιλέτο κοτόπουλου με 3 υλικά

Το ψητό στήθος κοτόπουλου θέλει την τέχνη του. Είναι η σταθερή επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους και το κλασικό πιάτο για όσους κάνουν δίαιτα.

Χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Βρήκαμε το μυστικό για να ψήσετε το πιο ζουμερό ψητό στήθος κοτόπουλου από τους σεφ.

 Αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να το μαρινάρετε για δύο ώρες με μπίρα, αλάτι και ζάχαρη για το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα. Η μαρινάδα αυτή μαλακώνει το κρέας, κλειδώνει στο εσωτερικό του την υγρασία και ενισχύει τη γεύση. Τοποθετήστε το σε μια σακούλα ψησίματος με τα παραπάνω υλικά για δύο ώρες. Το ψήνετε και είναι απλά τέλειο!