100 μέρες στην καραντίνα: Δύο αδέρφια σχεδιάζουν τα ταξίδια τους με κιμωλία και μας μεταφέρουν στα πιο μαγικά μέρη

Ο χρόνος που προσφέρεται στην καραντίνα είναι εξαιρετικά πολύς και όταν μιλάμε για τα παιδιά, όλοι γνωρίζουμε πως εάν δεν αξιοποιήσουν τη φαντασία τους, μπορεί να περνούν όλη τη μέρα χωρίς να κάνουν τίποτα. 

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει στην περίπτωση δύο αδερφών, που σκαρφίστηκαν τον καλύτερο τρόπο για να περάσουν δημιουργικά τις 100 ημέρες της καραντίνας τους. Για την ακρίβεια, η 14χρονη Macaire Everett και ο 9χρονος αδερφός της, Camden πρωτοτύπησαν και ανακάλυψαν το καλύτερο κόλπο για να μην αφήσουν ούτε λεπτό να πάει χαμένο και αναξιοποίητο την περίοδο του lockdown.

Με κινητήρια δύναμη τη φαντασία, η Macaire ξεκίνησε να ζωγραφίζει με κιμωλία ειδυλλιακές σκηνές από μέρη μακρινά και ο Camden ως πρωταγωνιστής τους φαίνεται να ποζάρει μέσα στα μαγικά τοπία και να μεταφέρεται ως εκεί, ταξιδεύοντας κι εμάς νοητά. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και το κοινό στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram έχει πραγματικά ενθουσιαστεί με την ιδέα και την υλοποίησή της. 

Από τη γειτονιά των δύο παιδιών, που είναι στο Libertyville, του Illinois, πολλοί κάτοικοι έχουν παρατηρήσει πάνω από 100 τέτοια μοναδικά έργα, που αν κι έγιναν με κιμωλία, αγγίζουν την τελειότητα. 

Πηγή φωτογραφιών: Instagram/ macairesmuse