Κορωνοϊός- Μητσοτάκης: Προς απαγόρευση συναθροίσεων και αναστολή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Αττική

Περαιτέρω μέτρα στην επιβαρυμένη επιδημιολογικά από τον κορωνοϊό Αττική, όπως ο περιορισμός συναθροίσεων και η 14ημερη αναστολή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, προανήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αναμένονται εξειδικεύσεις το απόγευμα της Παρασκευής από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά. 

Κατά τη διάρκεια της σημερινής τακτικής σύσκεψης για την πορεία της πανδημίας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας εξέπεμψαν... σήμα συναγερμού, ειδικά για την Αττική και συγκεκριμένα δημοτικά διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Μητσοτάκης έδωσε μια γεύση από τα μέτρα λέγοντας ότι θα περιοριστούν οι συναθροίσεις, κατά πληροφορίες «Είμαι απολύτως έτοιμος, μετά από τη σχετική εισήγηση και της Επιτροπής σήμερα, να πάρουμε και κάποια πρόσθετα μέτρα όσον αφορά στις δημόσιες συναθροίσεις, την αναστολή πολιτιστικών εκδηλώσεων για 14 ημέρες, μέτρα τα οποία να ενθαρρύνουν την τηλεργασία και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, ώστε να περιορίσουμε τις περιττές μετακινήσεις», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ