Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν φτιάχνετε γαλοπούλα

Τι να προσέξετε αν θέλετε να έχετε την πιο νόστιμη γαλοπούλα στο γιορτινό τραπέζι.

Μια τροφαντή γαλοπούλα με ροδοκόκκινη πετσούλα που έχει γίνει λουκούμι από το ψήσιμο κλέβει πάντα την παράσταση στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Είναι ένα φαγητό που θέλει προσπάθεια και αρκετό χρόνο.

Μια φορά τον χρόνο θα μπείτε στη διαδικασία να την ετοιμάσετε και να την απολαύσετε, γι΄ αυτό καλό είναι να γνωρίζετε τα λάθη που γίνονται πιο συχνά στην προετοιμασία και το ψήσιμο της γαλοπούλας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits