Το τελευταίο μήνυμα της Melania Trump από τον Λευκό Οίκο ως Πρώτη Κυρία

Η απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump έδωσε έναν αποχαιρετιστήριο λόγο από τον Λευκό Οίκο ως Πρώτη Κυρία, κάνοντας μικρή αναφορά στον Donald Trump. 

Εστιάζοντας σε όλους όσοι μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας, η Melania Trump μέσα σε ένα video περίπου 6,5 λεπτών, αποχαιρέτησε τον αμερικανικό λαό με ειδικές ευχαριστίες στους εργαζομένους εν μέσω της πανδημίας. Η ίδια ευχαρίστησε τους υγειονομικούς, τους εκπαιδευτικούς και κάθε άλλη ομάδα που έχει προσφέρει σημαντικό έργο αυτή την εποχή.  

Μεταξύ άλλων, η ίδια σημείωσε: «Όταν έφτασα στον Λευκό Οίκο σκέφτηκα την ευθύνη που αισθανόμουν πάντα ως μητέρα να ενθαρρύνω, να προσφέρω δύναμη και να διδάσκω τις αξίες του καλού. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία να δείξετε συμπόνοια στους άλλους. Σε κάθε περίσταση ζητώ από όλους τους Αμερικάνους να εστιάζουν σε αυτά που μας ενώνουν, να ξεπερνούν όσα μας διχάζουν, να επιλέγουν πάντα την αγάπη από το μίσος, την ειρήνη από τη βία και τους άλλους αντί για τον εαυτό τους».

Μάλιστα, ανέφερε πως: «Η βία δεν είναι ποτέ η λύση και ποτέ δεν θα αιτιολογείται». Η Melania Trump έκανε επίσης, ειδική αναφορά σε όλα τα πρόσωπα που συνάντησε στον Λευκό Οίκο, κρατώντας στην καρδιά της ξεχωριστές ιστορίες αγάπης, πατριωτισμού και αποφασιστικότητας, σύμφωνα με τα λεγόμενά της. 

Η απερχόμενη Πρώτη Κυρία δεν έχει επικοινωνήσει ωστόσο, ακόμη με τη Jill Biden για θέματα και αρμοδιότητες που σχετίζονται με τη μεταβίβαση του ρόλου της ως Πρώτη Κυρία.

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits