Δύο παιδιά «μεταμορφώθηκαν» στο ζεύγος Obama και είναι ό,τι πιο γλυκό είδαμε σήμερα

Μόλις ήρθαμε αντιμέτωποι με την πιο γλυκιά εικόνα που κυκλοφορεί από χθες στο διαδίκτυο! Δύο παιδάκια εμπνευσμένα από το ντύσιμο των Barack και Michelle Obama την ημέρα της ορκωμοσίας του Joe Biden, αποφάσισαν να ξαναδημιουργήσουν τα looks και να ποζάρουν στον φακό της κάμερας, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες στο Instagram.

Το στιλ του πρώην Προέδρου και της πρώην Πρώτης Κυρίας της Αμερικής ενέπνευσαν την Ryleigh και τον Zayden να ποζάρουν ως μικρά αντίγραφα του ζευγαριού.

Η ιδέα αυτή ήταν τόσο ευφάνταστη και πετυχημένη, ειδικά με τις αποχρώσεις των ρούχων του μικρού κοριτσιού και την χαρακτηριστική χρυσή ζώνη, που έκαναν την Michelle Obama να τους συγχαρεί. Η πρώην Πρώτη Κυρία αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες των παιδιών στο λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας:

«Ryleigh και Zayden, σκίσατε!😍💕»

Και όπως όλοι θεωρούν πως τα δύο παιδιά είναι αδέλφια, στην πραγματικότητα είναι κολλητοί! Μάλιστα, η Ryleigh είχε «μεταμορφωθεί» παλαιότερα στην Kamala Harris, όταν εκείνη είχε βγάλει λόγο για τη νίκη της στις εκλογές.

Η Michelle Obama επέλεξε μια μονόχρωμη εμφάνιση από τον Hudson για την ορκωμοσία, φορώντας ένα ζιβάγκο μωβ απόχρωσης, συνδυάζοντάς το με μία μακριά παντελόνα και μια χρυσή ζώνη.  Ολοκλήρωσε το look με ένα παλτό με παρόμοια απόχρωση, μαύρα δερμάτινα γάντια, μπότες από Stuart Weitzman και μια μαύρη προστατευτική μάσκα προσώπου.

Η στυλίστρια της, Meredith Koop, είπε για την επιλογή της Obama: 

«Είναι για αυτήν και τι σημαίνει για εσάς και για την Αμερική. Είναι ισχυρή και πρέπει να κινηθεί. Είναι εκπληκτική και αντιπροσωπεύει αυτό που είναι δυνατό. Είναι ευχάριστη και φιλόδοξη. Ηγείται, εμπνέει και κυριαρχεί».

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits