Janet: Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Janet Jackson είναι η δική της αλήθεια

Η Janet Jackson μετρά περισσότερες από 4 δεκαετίες καριέρας και μία αρκετά δύσκολη παιδική ηλικία. 

Έχουμε διαβάσει απίστευτες ιστορίες κακοποίησης από τον πατέρα της, ο οποίος είναι και πατέρας του Michael, της Latoya και όλου του συγκροτήματος Jackson 5. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να μιλήσει η Janet, μέσα από το ομώνυμο ντοκιμαντέρ που θα έχει διάρκεια 2 ωρών και θα προβληθεί μέσα από το Lifetime, τον Ιανουάριο του 2022. Αυτή θα είναι και η 40η επέτειος του μουσικού της ντεμπούτου.

Το πρώτο teaser που κυκλοφόρησε, διαρκεί μόλις 1 λεπτό, δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες αλλά μας προϊδεάζει για το τι θα δούμε. «Αυτή είναι η ιστορία μου, ειπωμένη από εμένα. Όχι μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου. Αυτή είναι η αλήθεια. Κρατήστε την, αφήστε την, αγαπήστε την, μισήστε την, αυτή είμαι εγώ», είναι οι λέξεις που βλέπουμε στο επίσημο poster του ντοκιμαντέρ.

 

Τι θα δούμε στο ντοκιμαντέρ της Janet Jackson;

Μία δική της δουλειά, με μία ειλικρινή και αφιλτράριστη ματιά στα τόσα χρόνια καριέρας αλλά και σε αδημοσίευτο υλικό από τις εμφανίσεις και τις οικογενειακές στιγμές. «Είναι μία δυνατή γυναίκα που εμπνέει», λέει η Mariah Carey στο teaser. «Μία υπολογίσιμη δύναμη», ακούστηκε να λέει η Paula Abdul. «Κάπως έτσι είναι οι superstar» ήταν τα λόγια της Missy Elliott.

Το trailer «ντύνεται» από το hit "Control" (1986) της Janet Jackson μέσα σε 60 δευτερόλεπτα βλέπουμε σκηνές από την παιδική της ηλικία αλλά και από τα εντυπωσιακά live. Τα ups and downs της καριέρας, πρόβες, ηχογραφήσεις, ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Προφανώς θα δούμε και τον Michael Jackson. Ένα ντοκιμαντέρ που δουλεύεται εδώ και 5 χρόνια από τον σκηνοθέτη Ben Hirsch.