Η Jessica Biel είναι αγνώριστη στη σειρά για τη ζωή της δολοφόνου Candy Montgomery

Η Jessica Biel υποδύεται μία δολοφόνο και είναι αγνώριστη

Η Jessica Biel υποδύεται την Candy Montgomery στην ομώνυμη σειρά του Hulu. Πρόκειται για μία από τις πιο διαβόητες δολοφόνους, που σκότωσε τη γειτόνισσά της Betty (που υποδύεται η Melanie Lynskey), υποστηρίζοντας ότι ήταν σε αυτοάμυνα.

Το πρώτο teaser της σειράς που μόλις κυκλοφόρησε δείχνει την ειδυλλιακή ζωή της Candy στα προάστια τη δεκαετία του '80, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η σχέση της με την Betty ήταν καλή. «Πριν από τις 13 Ιουνίου, συμπαθούσες την Betty;», τη ρωτά ο δικηγόρος. «Τι εννοείτε Δεν είχα θυμωμένα συναισθήματα για εκείνη, αν αυτό με ρωτάτε».

Η σειρά θα προβληθεί μέσα από το Hulu στις 9 Μαίου, θα έχει 5 επεισόδια σε 5 διαφορετικές μέρες και θα περιγράφει τη δολοφονία της Betty από την Candy, η οποία το έκανε με ένα τσεκούρι. Εκείνη την περίοδο, η Candy είχε μόλις λήξει το παράνομο ειδύλλιο με τον σύζυγο της Betty και υπήρχε αρκετή ένταση μεταξύ τους. Σύμφωνα με τη δίκη που έγινε, η Betty της μίλησε ανοιχτά για αυτό και η απάντηση ήταν η δολοφονία της. Εκτός από την εκδοχή του Hulu, θα δούμε και ταινία από την HBO Max, με πρωταγωνίστρια την Elizabeth Olsen. Η ομοιότητα της Jessica Biel, πάντως, με την Candy είναι μεγάλη.

TAGS