11 ταινίες και 7 ντοκιμαντέρ που έρχονται τον Ιούλιο στο Netflix

Οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που σου φέρνει το Netflix

Βρισκόμαστε στον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού και οι μέρες κυλούν γεμάτες συναυλίες, βραδινές βόλτες στην πόλη και ανυπομονησία για τις διακοπές που πλησιάζουν.

Σε περίπτωση που έχεις ξεμείνει στην πόλη ή που απλώς σε ενδιαφέρει το ολοκαίνουριο υλικό του Netflix σε ταινίες και ντοκιμαντέρ, εμείς είμαστε εδώ για να σε κατατοπίσουμε.

Γεια, Αντίο και Όλα τα Σχετικά

Η Κλερ και ο Έινταν κάνουν συμφωνία να χωρίσουν πριν από το κολέγιο, χωρίς συγγνώμες ή δράματα. Θα έχουν όμως μια τελευταία ευκαιρία στον έρωτα με ένα επικό αντίο; Στις 6 Ιουλίου.

Το Τέρας της Θάλασσας

Το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο, ο διαβαστερό Auden συναντά την μυστηριώδη Eli, και - σε νυχτερινές αναζητήσεις - την βοηθά να βιώσει την ξέγνοιαστη εφηβική ζωή που της έλειπε. Πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου.

Επικίνδυνες Σχέσεις

Η επιμελής Σελέν ερωτεύεται τον ατίθασο Τριστάν από το νέο της σχολείο στην Μπιαρίτζ, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος έχει βάλει στοίχημα για εκείνη με τη δημοφιλή Βανέσα. 8 Ιουλίου.

Η Κοιλάδα των Νεκρών

Κατά τη διάρκεια του Ισπανικού Εμφυλίου, μια ομάδα ορκισμένων εχθρών πρέπει να συνεργαστεί όταν συναντά ανθρωποφάγα ζόμπι που δημιουργήθηκαν από ένα πείραμα των Ναζί. 11 Ιουλίου.

Για τη Γιόγιο

Όταν η κολλητή της, η Γιόγιο, ερωτεύεται και αφήνει πίσω της τις ξέφρενες ερωτικές περιπέτειες στο Βερολίνο, η Πάουλα κάνει ό,τι μπορεί για να σαμποτάρει τον γάμο της. Κυκλοφορεί στις 11 Ιουλίου.

Κάτω απ' τον Ήλιο του Αμάλφι

Ο έρωτας του Βιντσέντσο και της Καμίλα δοκιμάζεται κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Αμάλφι. Παράλληλα, δύο άλλοι φίλοι ζουν κι εκείνοι το δικό τους φλερτ. 13 Ιουλίου.

Πειθώ

Οκτώ χρόνια αφότου η Ανν Έλιοτ πείστηκε να μην παντρευτεί έναν άνδρα ταπεινής καταγωγής, τον ξανασυναντά. Θα αρπάξει τη δεύτερη ευκαιρία στον αληθινό έρωτα; 15 Ιουλίου.

Πολύ Μεγάλος για Παραμύθια

Ένας κακομαθημένος gamer θέλει να διαγωνιστεί σε ένα τουρνουά, αλλά η άρρωστη μητέρα του και η εκκεντρική του θεία τον αναγκάζουν να ξανασκεφτεί τις προτεραιότητές του. Θα το δούμε στις 18 Ιουλίου.

Live is Life

Πέντε φίλοι αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ενηλικίωσης και σμίγουν για μια τελευταία περιπέτεια: να βρουν ένα μαγικό λουλούδι που κάνει τις ευχές πραγματικότητα. 18 Ιουλίου.

The Gray Man

Όταν ένας σκοτεινός πράκτορας της CIA ξεσκεπάζει μυστικά της υπηρεσίας, μπλέκει σ' ένα ανθρωποκυνηγητό, καθώς ένας απρόβλεπτος συνάδελφος θέλει το κεφάλι του. 22 Ιουλίου.

Μωβ Καρδιές

Παρά τις διαφορές τους και κόντρα στις πιθανότητες, μια ανερχόμενη τραγουδίστρια-τραγουδοποιός (Σοφία Κάρσον) και ένας πεζοναύτης (Νίκολας Γκάλιτζιν) ερωτεύονται. 29 Ιουλίου.

Ντοκιμαντέρ του Netflix

Το Κορίτσι στη Φωτογραφία

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, μια γυναίκα που βρέθηκε να ξεψυχά σε έναν δρόμο αφήνει πίσω της έναν γιο, έναν υποτιθέμενο άντρα και ένα μυστήριο που ξετυλίγεται σαν εφιάλτης. Στις 6 Ιουλίου.

Πώς να Αλλάξεις το Μυαλό

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, ο συγγραφέας Μάικλ Πόλαν μάς ξεναγεί στην ιστορία και τις χρήσεις των ψυχεδελικών ναρκωτικών, όπως το LSD, η ψιλοκυβίνη, το MDMA και η μεσκαλίνη. 12 Ιουλίου.

Ο Δολοφόνος της Κόρης μου

Επί δεκαετίες, ένας πατέρας παλεύει να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης τον δολοφόνο της κόρης του στη Γαλλία και τη Γερμανία. Τώρα παίρνει δραστικά μέτρα. Αληθινή ιστορία. Στις 12 Ιουλίου.

Ντ. Μπ. Κούπερ: Πού Είσαι;

Το 1971, ένας αεροπειρατής πέφτει με αλεξίπτωτο από ένα αεροπλάνο με μια τσάντα κλεμμένα μετρητά και διαφεύγει. Δεκαετίες μετά, η ταυτότητά του αποτελεί ακόμα μυστήριο. 13 Ιουλίου.

Μη Σταματάς να Ονειρεύεσαι: Η Ζωή του Σιμόν Πέρες

Στην πολιτική, οι περισσότεροι κυνηγούν την εξουσία. Εκείνος κυνήγησε την ειρήνη. Η επιρροή και η ακεραιότητα του Σιμόν Πέρες ήταν κομβικές για την ιστορία του Ισραήλ. Από τις 13 Ιουλίου.

Street Food: ΗΠΑ

Αυτή η σεζόν του "Street Food" εστιάζει σε Αμερικανούς μάγειρες, ειδικούς στο μπάρμπεκιου, εξπέρ στα τάκο και, γενικώς, ήρωες της μαγειρικής. 26 Ιουλίου.

Ο πιο Μισητός Άντρας του Διαδικτύου

Μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ που καταγράφει την εκστρατεία μιας μητέρας κόντρα στον αδίστακτο ιδιοκτήτη μιας πορνογραφικής σελίδας. 27 Ιουλίου.