O Chris Evans είναι ο πιο σέξι άνδρας για το 2022 και η μαμά του το χαίρεται

People Magazine

To περιοδικό People μίλησε και ανακήρυξε ως τον πιο σέξι άνδρα εν ζωή για το 2022, τον ηθοποιό Chris Evans

Ο 41χρονος ηθοποιός από την Βοστόνη, Chris Evans, είναι εκείνος που κατέκτησε φέτος τον πολυπόθητο τίτλου του «Sexiest Man Alive» του περιοδικού People, και το χαίρεται τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα του, όπως αποκάλυψε. Ο Evans έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη και φωτογράφηση στο People, ενώ παράλληλα δήλωσε πως ολόκληρη η οικογένειά του, έχει ξετρελαθεί με την είδηση.

Γνωστός για τον ρόλο του ως Captain America στο franchise Avengers της Marvel, o Chris Evans, νιώθει πιο άνετα να μιλάει για την καριέρα του, η οποία έχει εκτοξευτεί την τελευταία δεκαετία.

Μόνο φέτος, πρωταγωνίστησε στο Lightyear της Pixar, το Gray Man του Netflix και γύρισε τρεις νέες ταινίες, μεταξύ των οποίων το Ghosted του 2023 για το AppleTV+, στο οποίο είναι και παραγωγός.

Όσο για τον νέο του τίτλο, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η μαμά μου θα χαρεί πολύ. Είναι περήφανη για ό,τι κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί πραγματικά να καυχηθεί». Μεταξύ άλλων ο Chris Evans προσπαθεί πλέον να βάζει σε προτεραιότητα μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο σπίτι και με την οικογένειά του στη Βοστώνη.

«Είμαι πολύ μεγάλος για να ζω με μια βαλίτσα στο χέρι για έξι μήνες και είμαι σε μια φάση που είμαι απλά χαρούμενος να βρίσκομαι στο σπίτι», λέει, ενώ παραδέχεται ότι πλέον έχει αρχίσει να σκέφτεται πιο έντονα το μέλλον του εκτός υποκριτικής, και να προχωρά σε ένα μέλλον που περιλαμβάνει γάμο και παιδιά.

«Αυτό είναι κάτι που θέλω οπωσδήποτε», ομολογεί, διευκρινίζοντας βέβαια πως δεν σκοπεύει να το συζητήσει εκτενώς. «Κάποια πράγματα τα θέλεις μόνο για σένα ή μόνο για την οικογένειά μου και τους φίλους μου».

«Η πιο ευχάριστη πτυχή της καριέρας μου αυτή τη στιγμή είναι να νιώθω αρκετά ασφαλής ώστε να πάρω το πόδι μου από το γκάζι», λέει. «Αισθάνομαι ότι έχω λίγη περισσότερη ελευθερία για να πάρω χρόνο μακριά από τη βιομηχανία και να εξακολουθώ να βρίσκω έργα που θα ικανοποιούν τη δημιουργική μου όρεξη όταν επιστρέψω», συνέχισε ο Evans.

Αν και ο ίδιος δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τον τίτλο, ούτε και νιώθει ιδιαίτερα άνετα να μιλάει γι’ αυτό, δηλώνει πως: «Είναι κάτι που όσο θα γερνάω, θα μπορώ να κοιτάζω πίσω και να λέω "θυμάμαι τότε..."», δηλώνει. «Είμαι τυχερός που συμμετέχω στη συζήτηση με οποιαδήποτε ιδιότητα».