Χειμερινοί προορισμοί της Ελλάδας που ταιριάζουν στις γεύσεις σας

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα βγούμε από το lockdown για να ξεχυθούμε με ασφάλεια σε χειμερινούς προορισμούς. Όμως, επίσης την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, απολαμβάνουμε, ως ενήλικες ατμιστές, το myblu μας και, ανάλογα με τη γεύση που έχουμε επιλέξει, ταξιδεύουμε νοητά σε όμορφες περιοχές της Ελλάδας. Πάμε να δούμε ποιοι χειμερινοί προορισμοί μας κάνουν κλικ, σαν προγεμισμένη κάψουλα myblu στη συσκευή μας. Για να έχουμε ένα πλάνο εξόρμησης, κάτι να προσμένουμε!

Θράκη

Αν η γεύση σας είναι myblu Tobacco ή Tobacco Vanilla, προορισμός σας είναι η Θράκη. Μια ξεχωριστή περιοχή που γνώρισε ιδιαίτερη άνθιση από το 1860 έως το 1913, χάρη στην καλλιέργεια του καπνού. Αξίζει να την επισκεφθείτε για να κάνετε βαρκάδα στο Δέλτα του Έβρου, να παρατηρήσετε τα πουλιά στο δάσος της Δαδιάς, να περπατήσετε στις όχθες του Νέστου και να περιηγηθείτε στα δάση της Ροδόπης!

Κορινθία

Αν προτιμάτε τη γεύση myblu Mango Apricot, σας προτείνουμε αρχικά ένα μαγευτικό ταξίδι στην Ινδία, από όπου κατάγεται το μάνγκο! Αλλά αν θέλετε κάτι πιο κοντά, κρατάτε την επίσης μαγευτική Κορινθία, όπου καλλιεργούνται οι πιο νόστιμες και ζουμερές ποικιλίες βερίκοκου! Ειδικά τώρα τον χειμώνα, μια βόλτα στο χιονοδρομικό κέντρο της Ζήρειας ή στη λίμνη Δόξα, επιβάλλεται!

Ολυμπία

Η Ηλεία είναι η περιοχή όπου καλλιεργούνται οι αγαπημένες σας φράουλες και αν η γεύση στο myblu σου είναι η Strawberry Mint, έχετε καταλάβει τον προορισμό σας. Αρχαία Ολυμπία! Στην κοιλάδα των Θεών, με το περίφημο ιερό της αρχαίας Ελλάδας, το στάδιο των Ολυμπιακών Αγώνων και το μουσείο με τον Ερμή του Πραξιτέλη.  

Πίνδος

Για εσάς που έχετε επιλέξει το myblu Menthol, η επόμενή σας εκδρομή αξίζει να είναι στην Πίνδο και τις χαράδρες του Βίκου. Εκεί, ευδοκιμούν δεκάδες ελληνικά αρωματικά βότανα, μεταξύ των οποίων και η αγαπημένη σας μέντα. Μια βόλτα στο φαράγγι του Βίκου είναι must, όπως επίσης και μια επίσκεψη στο Ζαγόρι, για το απίστευτο τοπίο και τις τοπικές σπεσιαλιτέ.

Μαίναλο

Σας αρέσει η αίσθηση δροσιάς χειμώνα-καλοκαίρι; Τότε η myblu γεύση σας είναι το Blue Ice. Και αν πιστεύετε ότι θα σας προτείνουμε τη Φλώρινα ή τη Δράμα για την επόμενή σου εκδρομή, χμμ, ξανασκεφθείτε το. Γιατί, όσο και αν ακούγεται περίεργο, η πιο κρύα περιοχή της Ελλάδας, ακόμα και το καλοκαίρι είναι το Μαίναλο Αρκαδίας! Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο και να μείνετε σε ένα από τα πανέμορφα σαλέ.

Ξέρουμε, η επόμενή μας εκδρομή φαίνεται τόσο μακρινή. Τίποτα δεν μας εμποδίζει όμως να την ονειρευτούμε, γιατί πάντα θα ελπίζουμε σε Κάτι Καλύτερο. Όσο για το σήμερα, το Κάτι Καλύτερο το απολαμβάνουμε ήδη, παρέα με το myblu, το No1 ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς που κέρδισε τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών μέσα σε 1 μόλις χρόνο!