Finding Giannis: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Πολλοί σημαντικοί μπασκετμπολίστες έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά λίγοι σαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο 24χρονος Γιάννης παίζει τα τελευταία 6 χρόνια στην ομάδα των Milwaukee Bucks στο NBA, κερδίζοντας με τις αθλήτικές του επιδόσεις το παρατσούκλι "Greek Freak".

Ο χαρισματικός Αντετοκούνμπο αναδείχτηκε κορυφαίος παίκτη της ομάδας και ένας από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος του NBA συνολικά. Φέτος, ηγήθηκε της μιας εκ των δύο ομάδων του All Star Game, αντιμετωπίζοντας στα ίσα την ομάδα του Lebron James, ενός από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, το ΝΒΑ TV έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο για τη ζωή και την πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, από την αρχή της καριέρας του στον Φιλαθλητικό, μέχρι την κατάκτηση της κορυφής τους NBA. Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο "Finding Giannis" (Ψάχνοντας τον Γιάννη), μιλάει ο ίδιος, η οικογένειά του, αλλά και οι scouters που τον παρακολούθησαν όταν ήταν ακόμα 16 χρονών. Ανάμεσα σε μοναδικές ιστορίες, ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι «Είναι σαν να βρίσκομαι σε ένα όνειρο από το οποίο δεν θέλω να ξυπνήσω. Έτσι ακριβώς αισθάνομαι».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα