Ο αξιολάτρευτος 2χρονος, Bentley Boyers υιοθέτησε σκυλάκι με την ίδια σπάνια γενετική πάθηση με εκείνον

Ο Bentley Boyers και το κουτάβι, που υιοθέτησε, γεννήθηκαν με την ίδια σπάνια πάθηση, τη λαγωχειλία. Αυτού του τύπου οι ανωμαλίες έχουν συχνότητα περίπου 1 ανά 800 γεννήσεις.

Η οικογένεια Boyers από το Michigan αποφάσισε να επεκταθεί, υιοθετώντας ένα κουτάβι με σχιστό χείλος - ένα ιδιαίτερα πολύτιμο κατοικίδιο για τον νεαρό γιο τους, ο οποίος γεννήθηκε επίσης με ένα σχισμένο χείλος. Ο πατέρας του Bentley επισκέφθηκε το Καταφύγιο Ζώων για να ψάξει για κοτόπουλα, όταν τα μάτια του έπεσαν πάνω σ' ένα κουτάβι 2 μηνών Labrador-Retriever μ' ένα χείλος. Ο μπαμπάς σκέφτηκε ότι το κουτάβι θα μπορούσε να είναι ένα υπέροχο δώρο για τον γιο του Bentley, ο οποίος γεννήθηκε με αυτή την ανωμαλία.

«Τρώνε μαζί, κάνουν τα πάντα μαζί», είπε η μητέρα του Bentley. Ο Little Bentley έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις για το σχιστό του χείλος, και η μαμά του ελπίζει ότι μεγαλώνοντας ο ίδιος με τη Lacey, θα γίνει πιο σίγουρος για τον εαυτό του. «Νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία να έχει ένα κουτάβι το ίδιο γενετικό ελάττωμα που έχει ο μικρός μου, θα του κάνει καλό στη μετέπειτα πορεία του», εξήγησε η μητέρα του.