Πώς μια γυναίκα μπορεί να μείνει αξέχαστη;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ; 

Κάθε γυναίκα θα ήθελε να μείνει αξέχαστη σ΄ένα πάρτι, σε μία πρώτη συνάντηση, σ΄ένα πρώτο ραντεβού ακόμη και σ΄ένα interview. Όλες θέλουν να κάνουν εντύπωση και τη διαφορά. Ποιες όμως το καταφέρνουν τελικά;

Μάλλον, εκείνες που ακολουθούν τους εξής κανόνες: 

  •  Να είστε ο εαυτός σας. Δεν χρειάζεται να υποδύεστε κάποια άλλη μόνο και μόνο επειδή εκείνη έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις. Δεν θα είστε εσείς αλλά εκείνη.
  • Να είστε μυστηριώδεις. Όταν είστε με έναν άντρα δεν τον αφήνετε να βλέπει τα πάντα, αλλά κρατάτε μερικές θηλυκές λεπτομέρειες και για τον εαυτό σας. Αυτό και μόνο τον εξιτάρει. Αυτό δεν έχει εφαρμογή μόνο στην περίπτωση των ανδρών αλλά και στη ζωή σας. Προσπαθήστε να κάνετε ένα καλό φιλτράρισμα των πληροφοριών που θέλετε να μοιραστείτε με τους ανθρώπους γύρω σας.
  • Να είστε περιπετειώδεις. Όταν ρωτήσετε έναν άντρα πότε μια γυναίκα είναι πιο σέξι, θα σας πει την στιγμή που εκείνη είναι ελεύθερη, χαρούμενη και χαμογελάει με την ψυχή της.
  • Να είστε φιλομαθείς. Είναι ωραίο, όταν έχετε όρεξη, να μαθαίνετε πράγματα και να ενημερώνεστε. Αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.
  • Να μην είστε επιτηδευμένες. Δεν χρειάζεται να ντύνεστε σέξι μόνο όταν είναι να βγείτε ραντεβού. Προσπαθήστε να φροντίζετε τον εαυτό σας και να αισθάνεστε σέξι συνεχώς.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.