15 πράγματα που κανένας άντρας δεν μπορεί να τους αντισταθεί

Διαβάστε εδώ: Γιατί οι άντρες που ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού κάνουν λιγότερο σεξ

Όταν μία γυναίκα δαγκώνει ελαφρώς το χείλος της

Ένας άντρας θα νιώσει στοργικός μαζί σας και την ίδια στιγμή τα χείλια σας θα του τραβήξουν την προσοχή.

 

Το μαλακό δέρμα

Το μαλακό δέρμα είναι ένα από τις πιο όμορφες αισθήσεις σε άντρες και γυναίκες.

 

Ένα αυστηρό hairstyle

Ένα αυστηρό hairstyle θα σας κάνει να δείχνετε businesswoman και συγχρόνως sexy, ενώ αναδεικνύει τον λαιμό και τα αυτιά σας.

 

Ένα ασυνήθιστο look

Αν ένας άντρας δει μια γυναίκα που ξεχωρίζει, θα νιώσει αυτόματα την ανάγκη να τη γνωρίσει. Οι δημιουργικοί άνθρωποι, άλλωστε, είναι γνωστό πως είναι πιο ελκυστικοί.

 

Όταν μία γυναίκα φοράει ένα αντρικό πουκάμισο

Το να φορέσετε το πουκάμισό του, είναι σαν να του λέτε πως θέλετε τη μυρωδιά του κοντά στο σώμα μας. Άρα και εκείνον.

 

Μία ματιά πάνω απ' τον ώμο

Η ματιά πάνω απ΄ τον ώμο έχει μία δική της ειδική μαγεία. Γιατί νομίζετε άλλωστε υπάρχουν τόσες διαφημίσεις με μοντέλα σε αυτή την πόζα;

 

Η αυτοπεποίθηση

Όταν μία γυναίκα είναι σίγουρη για τον εαυτό της, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τραβήξει όλα τα βλέμματα. Ωστόσο, φροντίστε η αυτογνωσία να μην γίνει υπερβολική αυτοπεποίθηση, γιατί δεν θα φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό.

 

Ρούχα που έχουν έξω τους ώμους

Οι στρογγυλοί  και ελαφρώς γυρτοί ώμοι προκαλούν την ανάγκη στους άντρες, να σας αγκαλιάσουν και να σας προστατέψουν. Και ένα ρούχο που δίνει έμφαση στο σημείο αυτό του σώματος, δίνει και μία έξτρα δόση sexiness.

 

Το όμορφο περπάτημα με τακούνια

Κάποιες γυναίκες σιχαίνονται τα τακούνια και κάποιες άλλες δεν μπορούν χωρίς αυτά. Αν πρόκειται να τα φορέσετε, ωστόσο, σιγουρέψτε πως μπορείτε να περπατάτε με αυτά.

 

Η sexy φωνή

Οι άντρες γοητεύονται από μια φωνή που έχει χαρακτηριστική χροιά.

 

Η κομψότητα

Η κομψότητα δεν αναδεικνύει τη θηλυκότητα, αλλά ούτε την κρύβει: βρίσκεται ακριβώς στη μέση και φέρνει την τέλεια ισορροπία.

 

Το κολάν γυμναστηρίου

Το κολάν κάνει τη σιλουέτα μιας γυναίκας πολύ ελκυστική. Ακόμα ένας λόγος να πηγαίνετε στο γυμναστήριο.

 

Οι φακίδες

Οι φακίδες δείχνουν πολύ θηλυκές και δίνουν μια αίσθηση αθωότητας. Δυστυχώς, πολλές γυναίκες προσπαθούν να τις κρύψουν γιατί τις θεωρούν μείον.

 

Τα γυαλιά μυωπίας

Τα γυαλιά δίνουν την αίσθηση της σοβαρότητας και πως δεν πλησιάζεστε εύκολα, πράγμα που κάνει τους άντρες να θέλουν ακόμα περισσότερο να σας πλησιάσουν.

 

Το αληθινό γέλιο και τα χαμόγελα

Οι γυναίκες φοβούνται πως ένα τεράστιο χαμόγελο ή ένα δυνατό γέλιο θα χαλάσει την εικόνα τους, στην πραγματικότητα όμως στους άντρες αρέσουν πολύ οι γυναίκες που εκφράζουν τα συναισθήματά τους ανοιχτά και ελεύθερα.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.