Ανακαλύψαμε τον τέλειο προορισμό για safe summer shopping, open air αίσθηση και εκπτώσεις έως και 70%

Αυτό το καλοκαίρι, η ανάγκη μας για ανανέωση είναι μεγάλη, όσο και η ανάγκη για ασφάλεια στις μετακινήσεις και τις αγορές μας!

Έτσι βρήκαμε τον τέλειο προορισμό για το summer shopping σας που συγκεντρώνει όλα τα αγαπημένα μας brand, έχει δωρεάν parking, είναι μέσα στην Αθήνα και έχει open air πλεονεκτήματα! Ποιος είναι αυτός; Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST με την ανοιγόμενη οροφή του.

Τι εννοούμε ανοιγόμενη οροφή; Η μοναδική αρχιτεκτονική του συγκεκριμένου εμπορικού κέντρου, επιτρέπει στο στέγαστρο της οροφής να παραμένει ανοιχτό κατά την διάρκεια της ημέρας, εκτός και αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς τότε ο χώρος κλιματίζεται με εισαγωγή 100% φυσικού αέρα.

Πέρα από αυτό, στο εμπορικό κέντρο τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας, ο κόσμος είναι ελεγχόμενος οπότε δεν υπάρχει συνωστισμός, ενώ υπάρχουν διαθέσιμα αντισηπτικά για τα χέρια σε κάθε σημείο, ενώ και στο δωρεάν mini bus που προσφέρει διαδρομές από και προς το μετρό τηρούνται πολύ αυστηρά μέτρα.

Όλα τα αγαπημένα σας fashion & beauty brands βρίσκονται σε αυτό και είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν. Μεγάλα και άνετα καταστήματα Zara, Mango, Pull & Bear, Bershka, και H&M για τα key items του καλοκαιριού.

Toi & Moi, Lynne και Attrattivo για τα πιο αεράτα φορέματα για την πόλη ή το νησί, Tsakiris Mallas και Tsouderos για in style flatforms και πέδιλα, Calzedonia, Tezenis, women’secret και Parabita για φανταστικά ολόσωμα για all day εμφανίσεις και για τους λάτρεις του sporty στιλ ανάμεσά μας που δεν σταματούν τις προπονήσεις όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, τα βρίσκουν όλα σε Ιntersport, ΒodyTalk και Sneaker10.

Το καλύτερο όμως δεν σας το είπαμε ακόμα. Οι εκπτώσεις ξεκινούν από τις 13 Ιουλίου και φτάνουν το 70%!

Ανακαλύψτε όλα τα καταστήματα του RIVER WEST στο site και τα social media του εμπορικού και οργανώστε τη βόλτα σας, στον αγαπημένο “open air feeling” προορισμό της πόλης. Happy sales, happy shopping και καλό καλοκαίρι!

Βρείτε το RIVER WEST στα Social Media: Facebook, Instagram

Tο RIVER WEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

- Δωρεάν Parking 2.500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου

- Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST