Τεστ προσωπικότητας

Το "The Cube: ή "Ο Κύβος" είναι ένα mystical παιχνίδι αυτογνωσίας που έχει τις ρίζες του στην Ιαπωνική φιλοσοφία Kokology.

Πρέπει να υπάρχει ένα παίκτης και ένας αφηγητής. Μέσα από την αφήγηση και την περιγραφή  "Ο Κύβος" θα αποκαλύψει τις βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες σας. Ο Κύβος είναι αλάνθαστος.

Ο αφηγητής ζητάει από τον παίκτη να φανταστεί τον εαυτό του μέσα σε μία έρημο. Στη συνέχεια του ζητά να περιγράψει πως φαντάζεται τα παρακάτω: Βλέπετε ένα κύβο. Μπορείτε να τον περιγράψετε; Από τι υλικό είναι φτιαγμένος; (ο κύβος εκφράζει το πώς ο παίκτης βλέπει τον εαυτό του) Η σκάλα (είναι οι φίλοι σας και οι συνάδελφοι σας) Το άλογο (ο φίλος σου ή ο σύντροφος σας) Η καταιγίδα (είναι τα προβλήματα) Τα λουλούδια ( είναι τα παιδιά σας ή τα πνευματικά δημιουργήματα σας) Στο αυθεντικό βιβλίο The Secrets of the Cube http://www.amazon.com/Secrets-Cube-Ancient-Visualization-Reveals/dp/0786882573 μπορείτε να βρείτε τους τρόπους για να ερμηνεύεται τις περιγραφές. Για πιο γρήγορα ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο ένα site που σε ένα πίνακα έχει μία πλήρη ανάλυση (δυστυχώς μόνο στα αγγλικά). Αξίζει να το παίξετε με ένα φίλο/φίλη σας. Για την ερμηνεία ψάξτε τους κίτρινους πίνακες στο: http://www.scribd.com/doc/353009/The-secret-of-the-cube