Πατζαροσαλάτα με γιαούρτι

Πατζαροσαλάτα με dressing μαγιονέζας και γιαουρτιού.

Υλικά:

  • 1 κιλό πατζάρια
  • 500 γρ. γιαούρτι
  • 500 γρ. μαγιονέζα
  • 5 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 1 κ.σ. ξύδι
  • αλάτι

Διαδικασία:

Βράζετε τα πατζάρια. Τα ψιλοκόβετε ή τα λιώνετε. Ρίχνετε 300 γρ. από το γιαούρτι και 300 γρ. από τη μαγιονέζα. Προσθέτετε το σκόρδο, το λάδι, το ξύδι και το αλάτι. Τα ανακατεύετε καλά όλα μαζί και τα βάζετε σε μία σουπιέρα. Γαρνίρετε με το υπόλοιπο γιαούρτι και την υπόλοιπη μαγιονέζα.

Καλή όρεξη!