Ψάρι με τομάτα

Μία εύκολη συνταγή για να απολαύσετε το ψάρι στο καθημερινό σας τραπέζι.

Υλικά (για 4 άτομα):

  • 4 φιλέτα ψαριού
  • 500 ml  τομάτα αποφλειωμένη
  • 2 φλιτζ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Διαδικασία:

Πλάνετε το ψάρι, το αλατοπιπερώνετε και το βάζετε σε ένα ταψί. Ρίχνετε γύρω-γύρω την τομάτα, την αλατοπιπερώνετε και περιχύνετε το ψάρι και την τομάτα με το ελαιόλαδο. Ψήνετε στους 180°C για μισή ώρα. Όταν ψηθεί από τη μια μεριά, γυρίζετε το ψάρι από την άλλη. Το σερβίρετε αν θέλετε με τηγανισμένο κρεμμύδι σε ροδέλες και μαϊντανό. Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Καλή όρεξη!

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}