Μία γρήγορη ομελέτα για το μεσημέρι του Σαββάτου

Με ζαμπόν και τυρί.

Υλικά για 2 άτομα:

4 αβγά Αλάτι Πιπέρι 4-5 φέτες ζαμπόν 5 φέτες τυρί του τόστ (καλύτερα έμενταλ ή γραβιέρα)

Διαδικασία: Κόβετε σε ζιλιέν το ζαμπόν. Το αναμειγνύετε μαζί με τα αβγά, το τυρί (σε κομματάκια) και τα υπόλοιπα υλικά αφήνοντας μόνο λίγο τυρί για το τέλος. Αφού έχετε γυρίσει την ομελέτα, βάζετε το υπόλοιπο τυρί από πάνω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.