Τα 3 ζώδια που γεννήθηκαν για την περιπέτεια

Μπορεί η λέξη "περιπέτεια" να είναι υποκειμενική αλλά τα παρακάτω ζώδια ομολογουμένως, γεννήθηκαν για ταξίδια και στιγμές με υψηλή αδρεναλίνη.

Κριός

Ο Κριός είναι από τη φύση του παρορμητικό ζώδιο με κυβερνήτη του τον Άρη και αρέσκεται πάντα στην αναζήτηση νέων περιπετειών. Όπου κι αν βρεθεί, θα είναι στο χέρι με έναν χάρτη που θα τον οδηγήσει σε νέα μέρη και περιπέτειες. Η υψηλή αδρεναλίνη είναι συνώνυμο της υπόστασής του.

Τοξότης

Ο Τοξότης με κυβερνήτη του τον τυχερό Δία χαράσσει διαρκώς νέα πορεία και του αρέσει να γεύεται όλες εκείνες τις στιγμές που αποπνέουν αέρα ανανέωσης. Ένας γνήσιος Τοξότης κουβαλάει μαζί του πάντα έναν σάκο για νέες διαδρομές και εμπειρίες. Η μονοτονία είναι στοιχείο που απεχθάνεται πολύ.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος με κυβερνήτη του τον Ουρανό, πλανήτης που λατρεύει τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, είναι μονίμως ονειροπόλος και έχει συχνά τάσεις φυγής. Ένας κλασικός Υδροχόος φορτώνει συχνά τις αποσκευές του για μέρη μαγικά και όπου τον βγάλει. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.