Τα 3 ζώδια που δεν αντέχουν να ακούν την αλήθεια

 

Το να μπορεί κανείς να αποδεχτεί τη σκληρή αλήθεια - ανεξάρτητα από το ποια είναι αυτή - είναι κάτι που δεν έχουν όλοι.

Ποια όμως τα ζώδια που δεν αντέχουν την αλήθεια;

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν αντέχει να ακούει την αλήθεια, καθώς πρόκειται για το ζώδια που ξέρει καλά πως να λέει τα ψέματα. Μπορεί να λέει ψέμματα τους άλλους για να φαίνεται πως έχει περισσότερες γνώσεις ή αυτοπεποίθηση, αλλά λέει ψέμματα και στον εαυτό του, έτσι ώστε να αποφύγει την αλήθεια.

Ζυγός

Ο Ζυγός δεν αντέχει την αλήθεια και δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει. Αναζητά συνεχώς τρόπους να τους ευχαριστήσει όλους και η αλήθεια μπορεί να τον κάνει να χάσει την ισορροπία. Θα προτιμούσε να συνεχίσει να λέει ψέματα σε εκείνους που αγαπά (και τον εαυτό του) και να θάψει κάθε πιθανό πρόβλημα. Όλα από αγάπη, φυσικά.

Ιχθείς

Ο Ιχθείς πάντα προσπαθεί να απομακρυνθεί όσο μπορεί από την πραγματικότητα. Γιατί; Γιατί ο πραγματικός κόσμος είναι γεμάτος από σκληρές αλήθειες και το να τις αντιμετωπίσει με ειλικρίνεια, είναι το χειρότερό του. Είναι ονειροπόλος και προτιμά να ζει στον δικό του μικρό κόσμο μέσα στο μυαλό του, παρά στην πραγματική ζωή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.