Τα 3 ζώδια που ενώ ζορίζονται μέσα στις σχέσεις τους, δεν φεύγουν

Υπάρχουν ορισμένες σχέσεις που κανονικά θα έπρεπε να τελειώνουν. Όμως κάποια άτομα «κολλάνε» σε αυτές και δεν αποφασίζουν να δώσουν ένα τέλος.

Σε ποια ζώδια ανήκουν αυτά τα άτομα;
 

Ταύρος

Ο Ταύρος θα δίνει το ελαφρυντικό της αμφιβολίας για αρκετό καιρό. Θα περάσει πολύς καιρός, μέχρι να το εκδηλώσει ή να το παραδεχτεί και στον σύντροφό του. Σαν υπέρμαχος της αναλλοίωτης σταθερότητας, που είναι η προσωπική του αυταπάτη καθώς όλα στη ζωή μεταβάλλονται, θα επιμείνει μέχρι τέλους να συντηρεί μια κατάσταση, ακόμα κι αν δεν του προσφέρει πια καμιά ευτυχία. Ενώ η απόφασή του να δώσει ένα τέλος θα αργήσει πολύ να έρθει.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος αναβάλλει όσο περισσότερο μπορεί. Παρά την τάση του να παραπονιέται για τη ζωή του γενικά και για την αισθηματική ακόμα περισσότερο, κατά βάθος δεν θέλει να πιστέψει ότι τα πράγματα είναι τόσο άσχημα, ακόμα κι αν είναι στα αλήθεια. Και δεν θα πάψει στιγμή να ελπίζει σε μια αναβίωση του πρώτου ενθουσιασμού.

Ζυγός

Εξαιτίας της τάσης του να αμφισβητεί τον ίδιο τον εαυτό του και να καθυστερεί να πάρει αποφάσεις που θα φέρουν ριζικές αλλαγές στη ζωή του, ο Ζυγός είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος να παγιδευτεί σε έναν δυστυχισμένο έρωτα. Αν μάλιστα ο σύντροφός δεν έχει αντιληφθεί τι γίνεται μέσα του, τότε του είναι διπλά δύσκολο να ανακινήσει θέμα βιωσιμότητας της σχέσης και να δηλώσει τη δική του απροθυμία να μείνει μέσα σε αυτήν. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.