Ζώδια 4/8: Ερμής στον Λέοντα - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Κριός

Με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα μπορείτε να δείτε με τα μάτια της καρδιά σας όλα όσα πραγματικά επιθυμείτε και με σθένος να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας για την κατάκτηση τους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Ο Ερμής στο ζώδιο του Λέοντα φωτίζει τις σκέψεις και τον λόγο σας με χρώματα φωτεινά, ζεστά κατευθείαν από την καρδιά σας. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Το διάστημα μέχρι 19 Αυγούστου με τον Ερμή στον Λέοντα, δίνεται η ευκαιρία μέσω της επικοινωνίας και του τρόπου σκέψης να κατανοηθεί καλύτερα το πώς θα μπορέσετε να δράσετε αποτελεσματικά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η συγκεκριμένη στιγμή σας ευεργετεί με θάρρος και ελπίδα περισσότερο από κάθε άλλη φορά που ο δημοφιλής πλανήτης Ερμής μπαίνει στον Λέοντα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Στο ζώδιο σας ο Ερμής μέχρι 19 Αυγούστου δίνει σπίθα και εμπνεύσεις στις σκέψεις σας. Ο προσανατολισμός είναι κυρίως προς οτιδήποτε μπορεί να σας ισχυροποιήσει και στον τρόπο που θα μπορέσετε να δείξετε τις ικανότητες και την αξία σας στον κόσμο έξω.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Με τον Ερμή στο Λέοντα να επηρεάζει βαθύτερες σας σκέψεις είναι η καταλληλότερη στιγμή να λάβεις σοβαρά υπόψη σας οτιδήποτε καινούργιο έρχεται στον δρόμο σας αυτή την στιγμή γιατί κάτι υπάρχει πίσω από αυτό, το οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η κοινωνικότητα σας φωτίζεται με τον Ερμή στον Λέοντα με νέα ενδεχόμενα και μεγαλοπρεπή σχέδια. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η θέση του Λέοντα ταράζει τα λιμνάζοντα νερά και σας δίνει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεστε αυτή την στιγμή προς δημιουργικές διεξόδους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Ο Ερμής στο Λέοντα σας ταξιδεύει κυριολεκτικά ή μεταφορικά σε μέρη τα οποία μπορείτε να ανακαλύψετε νέες δυνατότητες και να εξερευνήσετε νέα εδάφη. .Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Ο Ερμής τον Λέοντα μέχρι 19 Αυγούστου διευκολύνει ρίχνοντας φως σε βαθύτερα κανάλια, εκεί που η ενέργεια σας για κάποιους λόγους έχει λιμνάσει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Σχέσεις, διασυνδέσεις, φίλοι, συνεργασίες έρχονται στην επιφάνεια με τον Ερμή στον Λέοντα. Μέχρι 19 Αυγούστου θα είστε ικανή/ος να ξεχωρίσετε οτιδήποτε λειτουργεί παραγωγικά στο στάδιο που βρίσκεστε και να μπορέσετε να οριοθετήσετε οτιδήποτε δεν είναι πια λειτουργικό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η καθημερινότητα αλλάζει αποχρώσεις με τον Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.