ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Θέλεις να φορέσεις ξανά τα γούνινα μποτάκια σου; 6 cool looks που θα λατρέψεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

2 Φεβρουαρίου 2024

Θέλεις να φορέσεις ξανά τα γούνινα μποτάκια σου; 6 cool looks που θα λατρέψεις
Instagram/jourdansloane
Τα γούνινα μποτάκια είναι και πάλι εδώ

Τα γούνινα μποτάκια, τα τύπου UGGS, ξεθάφτηκαν από τις ντουλάπες και τις σοφίτες και βγήκαν πάλι στον δρόμο, όπως τότε, στις αρχές της δεκαετίας των 00’s. Αυτή η Y2K τάση είναι από τις λίγες που έμειναν μετά το φθινόπωρο του 2023 και βλέπουμε πως όσο περνάει ο καιρός δυναμώνει. Τα γούνινα μποτάκια, σήμερα, είναι όσο must ήταν και τότε, με πολλές διαφορές -ευτυχώς- στον τρόπο με τον οποίο σετάρονται.

Είναι ξεκάθαρα ένα casual παπούτσι, το οποίο δεν ενδείκνυται για office look, ούτε και για βραδινές εξόδους, εκτός αν μιλάμε για κάτι εξαιρετικά χαλαρό και ίσως στα χιόνια. Μπορείς να τα συνδυάσεις με wide-leg ή καμπάνα τζιν παντελόνια, με φόρμες ή ακόμα και με κολάν. Το καλό είναι πως υπάρχουν αρκετές sustainable και ηθικές λύσεις για γούνινα μποτάκια σήμερα. Αν θέλεις να φορέσεις και εσύ αυτά τα Y2K παπούτσια, τότε ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πάρε την έμπνευση που χρειάζεσαι από τις «φίλες» μας στο Instagram.

Δες στην παρακάτω gallery τις πιο κομψές καφέ μπότες και αγόρασε την αγαπημένη σου εδώ με έκπτωση!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.