ΣΤΙΛ SHOPPING

Shopping Alert: Πας για σκι; Οι ολόσωμες φόρμες που θα χρειαστείς


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

30 Ιανουαρίου 2024

Shopping Alert: Πας για σκι; Οι ολόσωμες φόρμες που θα χρειαστείς
Instagram/hannaschonberg
Αν θέλεις να πας για σκι στα χιόνια, τότε θα χρειαστείς μια στιλάτη ολόσωμη φόρμα

Επιτέλους τα χιονοδρομικά άνοιξαν και το χιόνι είναι αφράτο, απαλό και έτοιμο να υποδεχθεί τους δεινούς σκιερ της χρονιάς. Αν αποφάσισες να πας και εσύ στα χιόνια για κάτι παραπάνω από έναν καφέ και χιονοπόλεμο, τότε σίγουρα θα χρειαστείς τα κατάλληλα ρούχα και τι καλύτερο από μια ζεστή και στιλάτη ολόσωμη φόρμα.

Ναι, μπορείς να φορέσεις και παντελόνι με ζακέτα, αλλά μια ολόσωμη φόρμα έχει άλλη χάρη, έχει μια vintage αισθητική που δύσκολα ξεπερνιέται. Επίσης είναι εύχρηστη και σίγουρα δε θα αφήσει το χιόνι να μπει μέσα σου, ακόμα και αν πέσεις. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μονόχρωμες ή πολύχρωμες, αλλά αυτό εξαρτάται από την προσωπική σου αισθητική. Αυτό που μετράει είναι το υλικό και η άνεση. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 5 καλύτερες ολόσωμες φόρμες για σκι και στις παρουσιάζουμε στην παρακάτω λίστα. Ρίξε μια ματιά και αγόρασε αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια και καλά να περάσεις στο βουνό!

1. Newland - Από τεχνικό υλικό DHtech 400® - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

2. H&M - Από αντιανεμικό και υδατοαπωθητικό ύφασμα - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

3. Eivy - Με το διεθνές σήμα GLOBAL RECYCLED STANDARD (GRS) - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

4. Rossignol - Standard Fit - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

5. Newland - Από τεχνικό υλικό DHtech 400® - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.