Love it or leave it: Αξιολογούμε τα trends της εποχής και κρατάμε αυτά που έχουμε πραγματικά ανάγκη! (vid)

Η ομάδα του JennyGr περνά τρία (και κάτι) λεπτά με πιθανά και... απίθανα πράγματα προς δοκιμή, με αντιδράσεις που απλά δεν υπάρχουν!

Στη ζωή τυχαίνει σχεδόν καθημερινά να δοκιμάζουμε διάφορα πράγματα, για να δούμε αν μας αρέσουν ή όχι. Στην πρώτη περίπτωση, αποφασίζουμε να τα κρατήσουμε και να πορευτούμε με αυτά. Στην άλλη περίπτωση, απλώς τα απορρίπτουμε.

Αυτά τα πράγματα μπορεί να είναι από τα πιο απλά, όπως τα έπιπλα του σπιτιού, η καρέκλα του γραφείου, τρόφιμα, καλλυντικά και ρούχα, μέχρι τα πιο μεγάλα, όπως μία... σχέση. Ή το συμβόλαιο ρεύματος του σπιτιού σου.

Ναι, ακριβώς αυτό. Ακόμα και το ρεύμα σου μπορείς να το... δοκιμάσεις. Πώς; Αλλάζεις πάροχο & με το νέο πρόγραμμα zerO Try&Buy από τη WATT+VOLT, έχεις 2 μήνες να αποφασίσεις αν σου αρέσει η εμπειρία (μπορείς να παραμείνεις ή να αποχωρήσεις αζημίως μέχρι και 2 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.)

Όπως ακριβώς θα έκανες και με τα παπούτσια σου. Πρώτα θα τα δοκίμαζες, και μετά θα αποφάσιζες αν θα ήταν το τέλειο fit για τις βόλτες σου στα νησιά ή όχι (ok, μόνο που εκεί δεν θα είχες δύο μήνες στη διάθεσή σου).

Επίσης, δεν διαθέτει ρήτρα αναπροσαρμογής και έχει μηδέν πάγια. Πληρώνεις μόνο για το κόστος της ενέργειας που καταναλώνεις συν ένα ελάχιστο ποσό το μήνα για τη WATT+VOLT, τη χρέωση zerO, που βασίζεται αποκλειστικά στο καταναλωτικό προφίλ του σπιτιού ή της επιχείρησής σου.

Πρώτα το δοκιμάζεις για 2 μήνες και μετά αποφασίζεις! Εμείς το δοκιμάσαμε - κι όχι μόνο αυτό - και πάθαμε την πλάκα μας!

Η συνέχεια στο παρακάτω video

Πρωταγωνιστούν:
Μάρθα Κουμπάνη
Έλενα Κρητικού
Κάτια Πετροπούλου
Κλέλια Φατούρου

Βίντεο:
Δώρα Δημητρίου
Χρήστος Λώλος

Μοντάζ - Φωτογραφία:
Χρήστος Λώλος

Παραγωγή:
Κάτια Πετροπούλου
Γιώργος Μυλωνάς
Γιάννης Μπαϊρακτάρης