Η μητέρα της Kesha αποκαλύπτει

Πριν από περίπου ένα μήνα η είδηση ότι η δημοφιλούς ποπ τραγουδίστρια Kesha έθεσε τον εαυτό της σε αποτοξίνωση, καθώς πάσχει από το σύνδρομο της νευρικής ανορεξίας, ήρθε να ταράξει το χώρο της showbiz και άφησε έκπληκτους τους φαν της. Η μητέρα της ανοίγει τη καρδιά της δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό People.

Μία εβδομάδα μετά τη δημοσίευση αυτή, η μητέρα της, Πέμπε Σούμπερτ, έχοντας περάσει ένα μετατραυματικό σοκ από την κατάσταση της υγείας της κόρης της, ανοίγει τη καρδιά της στο περιοδικό People μιλώντας για αυτό το δύσκολο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στη πολυαγαπημένη κόρη της.Μιλώντας στο περιοδικό People, η Πέμπε αναφέρει: «Έβλεπα την όλο αυτοπεποίθηση , όμορφή και λαμπερή κόρη μου να αργοσβήνει μέσα από τον ίδιο της τον εαυτό , μέσα από το ίδιο της το σώμα και να αργοπεθαίνει. Θυμάμαι παλιά σε μία συνομιλία που είχε με τον ατζέντη της, Νταβίντ Σόνενμπερκ, να της φωνάζει ''Πρέπει να χάσεις κιλά. Δε με νοιάζει πως θα το καταφέρεις αυτό. Πάρε χάπια, μη τρως καθόλου, βάζε δάχτυλο μέσα στο στόμα ''».

Την τριακοστή ημέρα αποτοξίνωσης η ίδια η Kesha δήλωσε :« Πρέπει να φροντίζεις και να αγαπάς τον εαυτό σου, να μη τον παραμελείς και να μη το θυσιάζεις για τίποτα, αλλά το βρήκα δύσκολο να το κάνω στη πράξη». Η μητέρα της πρόσθεσε στο People: «Προτεραιότητα της κόρης μου είναι η υγεία της και να είναι χαρούμενη. Το τραγούδι πλέον μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. »

To διαβάσαμε στο koolnews.gr. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.