Ζώδια σήμερα (01/05): Εστιάστε σε αυτό που έχει πραγματικά αξία για εσάς - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (01/05) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να σας βάζει σε σκέψεις από χθες, αλλά τα πλανητικά δρώμενα θα λειτουργήσουν ευεργετικά για ό,τι σκέφτεστε να κάνετε το οποίο έχει δομή και οργάνωση. Προσέξτε λίγο περισσότερο την παρορμητική τάση που υπάρχει από χτες λόγω του Άρη στον Κριό. 

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, νέες ιδέες έρχονται μέσα από ομάδες ή/και φίλους. Οποιαδήποτε κίνηση αφορά στον κοινωνικό σας τομέα θα πρέπει να ελεγχθεί και να προχωρήσετε κατά περίπτωση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορεί να νιώσετε λίγο έξω από τα νερά σας. Ωστόσο, τα πλανητικά δρώμενα θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και να έχετε πίστη στις ικανότητές σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα μπορούσατε να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το εξωτερικό, τις σπουδές, οτιδήποτε θα σας βοηθούσε να εξελιχθείτε σε έναν τομέα που σας ενδιαφέρει. Φιλοσοφικές αναζητήσεις κινητοποιούνται. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα είναι εύκολο να σπαταληθείτε σε μη ουσιώδη πράγματα. Ό,τι και αν χρειαστεί να κάνετε εκτός προγράμματος, να είστε επικεντρωμένη/ος στον δικό σας στόχο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα καλό θα ήταν να προγραμματίσετε να κάνετε πράγματα τα οποία έχουν μείνει σε εκκρεμότητα. Θα μπορούσατε επίσης κάποια από αυτά, να τα κάνετε σε συνεργασία, με ανθρώπους εμπιστοσύνης. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, ως μεγάλος υποστηρικτής της συνέπειας γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η τάξη στο πρόγραμμά σας. Yπάρχουν πράγματα τα οποία είναι στην τρέχουσα καθημερινότητά σας και μπορείτε να τα διευθετήσετε σήμερα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλείστε με επιτακτικό τρόπο να ασχοληθείτε και να φροντίσετε τον εαυτό σας. Οτιδήποτε μπορεί να σας βγάλει λίγο από το πρόγραμμά σας θα πρέπει να είναι καλοδεχούμενο από εσάς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μέσα από επαφές με ανθρώπους που νιώθετε οικεία έρχεστε σε επαφή με αξίες οι οποίες πρέπει να ενταχθούν στην πρώτη γραμμή των αναγκών σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα λειτουργούν βοηθητικά προς εσάς. Νέες οπτικές ανοίγονται μπροστά σας και εσείς καλείστε να τις αξιολογήσετε κατά περίπτωση. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά θέματα φαίνεται να μπαίνουν σε προτεραιότητα σήμερα. Νέες ιδέες και σκέψεις μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σε μια νέα κατάσταση η οποία θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια σε αυτόν τον τομέα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, με την πανοραμική εικόνα που ανοίγεται μπροστά σας σήμερα δεν θα μπορούσε κανείς και τίποτα να σας καθηλώσει στο ίδιο σημείο. Αφεθείτε στην ροή και ανοίξτε το μυαλό σας σε άλλες διαστάσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, τα σημερινά πλανητικά δρώμενα εντείνουν την ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Τα πράγματα θα πρέπει να τα δείτε περισσότερο επιφανειακά σήμερα και να επικεντρωθείτε μόνο σε ότι έχει πραγματικά αξία για εσάς. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Βυθίσου στον μαγικό κόσμο των ζωδίων με το JennyGr. Διάβασε τώρα όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια και ανακάλυψε πώς θα εξελιχθούν οι αισθηματικές, οικονομικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, εκμεταλλεύσου τις αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και για ολόκληρη την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.